Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bebiş olunca işi bırakmayı düşünmüyormusun?

yani eğer hamile kalırsam doğuma kadar çalışıyayım diyorum tabi allah kısmet ederse sonra bebek olunca yine en az 1 sene kendim bakmak istiyorum sonra yine devam çalışmaya ama yine bilmiyorum canım ya annem rahatsız ona veremem bakması için kayınvalidem desen biraz salık bakarmı bilmem yani işim biraz zor olucak galiba ne yapıcam bilmiyorum çocuğumuda başkalarına emanet edemem

Canım yaaa bu belirtiler valla kişiden kişiye değişiyor.Arkadaşım 2-3 gün önce hamilelik haberini verdi ve diyo kii ben adetimi bekliyordum hiç bi belirti yaşamadım ve emindim, vücudumu çok ii tanıyorum.Ama nasip hamilelik haberini aldık.Sen çok kendini dinlememeya çalış hoşşşş ne kadar yapabilirsin Kendimizi kaptırıyouz en ufacık bişeyde.Hayırlısı inş. gelir güzel bebişin🙂🙂
canım yok zaten kendimi dinleme huyum da,ne bileyim accık bi kasık bel ağrı filan bile yok dinlemesemde🙂hayırlısı tabi yinede, bakalım....

yani eğer hamile kalırsam doğuma kadar çalışıyayım diyorum tabi allah kısmet ederse sonra bebek olunca yine en az 1 sene kendim bakmak istiyorum sonra yine devam çalışmaya ama yine bilmiyorum canım ya annem rahatsız ona veremem bakması için kayınvalidem desen biraz salık bakarmı bilmem yani işim biraz zor olucak galiba ne yapıcam bilmiyorum çocuğumuda başkalarına emanet edemem
anladım canım,bencede en güzeli bebişlerimize bizim bakmamız,yani ilk gülücüklerini ,ilk yürüyüşünü kendim görmek isterim ve benim disiplinime vereceğim eğitime tertibe düzene göre büyüsün isterim bende.başkalarına zaten kesinlikle vermeee:11:

iyim canım sağol,dün bir gebelik sitesi konuşmuşsunuz sultanla,bende baktım çok güzel yaa,ne zaman hamilekaldığın,bebeğinin o esnada hangi boyutta olduğu,düşük açısından tehlikeli günler filan ne güzel şeyler varmış orda.bana 9 agustosta gebe kaldın diyor,bide 27 ağustosta bebişin kalbi atmaya başlayacakmış:dp193:ayyyy çok güzel yaaa hayali bile.ama işin kötüsü burda herkesin malum ilişkiden sonra bahsettiği hiçbir belirti bende yooook😱lmadı:sanırım bu ay bebiş gelmeyecekgüle güle

evet konustuk tatlım ama herkeste oyle belırtı olacak dıye bırsey yok belırtın olmaz ama hamıle olabılırsın ve reglın geçer belırtılerın o zaman baslar canım benım sakın öyle düşünme

anladım canım,bencede en güzeli bebişlerimize bizim bakmamız,yani ilk gülücüklerini ,ilk yürüyüşünü kendim görmek isterim ve benim disiplinime vereceğim eğitime tertibe düzene göre büyüsün isterim bende.başkalarına zaten kesinlikle vermeee:11:

evt canım doğru söylüyosun yok zaten başkasınada vermek istemem canım bakıcaz artık hayırlısı

Geri