yapma canım ya keyif yap boşver yap yap aynı zaten hiç bitmiyo evin işi
valla pek belirtim yok işin garibi normalde çoktan göğüslerim şişerdi 10 gün öncesinde o bile henüz şişmedi akıntım hala var bide dün akşam kasıklarım ağrıdı zorladı beni biraz başka bi belirti yok ama ben pek ümitli değilim bu sefer neden bilmiyorum
iyiyim canım sen?ya benim pc bozuldu dün:a037😱na moralim bozuldu.şu an girdğim eşimin iş pc si,bir daha giremicem diye çok korkmuştum,aslında bu pc den girmek istemiyordum ama,mecbur kalldım.bizim pc nin yapılmasıda zaman alacak sanırım,olurda aniden giremezsem,eşim pc yi işe götürmüş demektir🙂aklım çıkyo buraya giremicem diye🙂
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: Yağmurun annesi..........13 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yapma canım ya keyif yap boşver yap yap aynı zaten hiç bitmiyo evin işi
valla pek belirtim yok işin garibi normalde çoktan göğüslerim şişerdi 10 gün öncesinde o bile henüz şişmedi akıntım hala var bide dün akşam kasıklarım ağrıdı zorladı beni biraz başka bi belirti yok ama ben pek ümitli değilim bu sefer neden bilmiyorum
iyiyim canım sen?ya benim pc bozuldu dün:a037😱na moralim bozuldu.şu an girdğim eşimin iş pc si,bir daha giremicem diye çok korkmuştum,aslında bu pc den girmek istemiyordum ama,mecbur kalldım.bizim pc nin yapılmasıda zaman alacak sanırım,olurda aniden giremezsem,eşim pc yi işe götürmüş demektir🙂aklım çıkyo buraya giremicem diye🙂