Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ıyıyım bende aaaa neden bozuldukı acaba bılgısayarya durduk yere bırseymı yaptın kız bende dıyorum yoncax nıye yok ortalıklarda megersem ondamıs
yok kız bişey yapmadım,dün dedim ya yemek yapmak için ayrıldım 2 saat sonra döndüm açılmıyor:dj:deli oldum,eşim akşam uğraştı tık yok,bakalım böyle idare edicez artık,sende ne var ne yok?

herkeseeee günaydınnnnnn...biraz evvel bi arkadaşım aradı bebeğinin cumartesi dürüsü varmış benide çağırıyo(kız tarafı yeni doğan bebeğe kıyafet vs hediyeler getirir bohçalar şeklinde ve bu törenle olur🙂)))böle içim bi buruldu eylül4e doktordan randevum var hamile kalsamda hiç gerek olmasa muayeneyede gıcık oluyorum korkuyorum..

Kız sen bu ay hergün çalıştın ya;için iyice dolmuştur onlar yer kalmamıştır ondan geliyordur 🙂 🙂 🙂

Yahu bu ay senin kesin olur;olmazsa direk doktora gidin;nerdeyse hiç gün atlamadınız yaaahuu.Bizse koca ay üç kez denedik sadece 😀
Ne çalışma ama benimki ne bak :laugh:
doğru olabilir canım🙂bu ay olurmu bilemiyorum ama;evet pek gün kaçırmamaya dikkat ettik ama malum nasip olmayınca olmayabiliyor.bakalım görcez🙂olsun bazıları tek seferde hamile kalıyor,asıl öylesi makbul oluyo,üzerine düşmeden yapılanı yani🙂hiiiiçç belli olmaz bu işler🙂

herkeseeee günaydınnnnnn...biraz evvel bi arkadaşım aradı bebeğinin cumartesi dürüsü varmış benide çağırıyo(kız tarafı yeni doğan bebeğe kıyafet vs hediyeler getirir bohçalar şeklinde ve bu törenle olur🙂)))böle içim bi buruldu eylül4e doktordan randevum var hamile kalsamda hiç gerek olmasa muayeneyede gıcık oluyorum korkuyorum..
üzülme canım ya olur inşallah hamile kalırsın sende bebişine dürüler yaparsın🙂

günaydın canım ,nasılsın?için burulmasın elbet bizimde olacak birgün🙂

Geri