aynen valla hep aynı işler dediğin gibi valla ben geçen ay ne belirti varsa hepsini yaşadım ama bu ay hiçbişey yok:laugh: sadece akıntım devam ediyo o kadar
kız bende tuhaftır,akşam işleri bitirdim,sol yumurtalık, sol kasık, sol bel civarı ince bir sızı hafif bir yanma başladı.ara arada sağ tarafa geçti ama az.acaba dedim fazla mı iş yaptım,belki sabaha geçer dedim ama sabah uyandım yoktu gene başladı. hafif hafif ama🙂bakalım hayırlısı🙂sende varmı degısık belirtiler?
oooo bak belırtıler baslamıstır ınsallah hamıslıktendır canım benım bende pek bişi yok dün aksam üstü belım agrımaya basladı aksamda devam ettı bırde yatınca sol kasıgıma batma gırdı bı anlık geçtı sonra sabah kalktım hiç bişim yok suanda belırtı falan yok anlayacagın sadece çok fena ıshalım 3 gündür sanırım bırsey dokundu bana
yapma böyle ya niye ümidini yitiriyosun sadece akışına bırak tamam ben daha çok başındayım biliyorum ama bunu herkes söylüyor takmayıp akışına bırak o zaten olur diyorlar sende öyle yap herşeyin zamnı vardır herşey Allahtan sadece 3 arkadaşım biliyor bebek yapmaya karar verdiğimi yakın arkadaşımın tanıdığı iki sene olmamış hiç korunmadan ben üzüldüğümde anlattı iki sene sonra kendiliğinden olmuş doktora bile gitmemişler zamanı vardır bebeğinin sen yıpratma kendini tamam mı tatlım🙂
aynen valla hep aynı işler dediğin gibi valla ben geçen ay ne belirti varsa hepsini yaşadım ama bu ay hiçbişey yok:laugh: sadece akıntım devam ediyo o kadar