Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Umarım listenin yukarısındaki herkesi tek tek hamileler listesinde görürüz herkesin günü yaklaştı heyecan dorukta sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerinizi....

sinir olmamak elde değil.acaba eşlerimizde bizim kadar üzülüyomu.brnim eşim pek fark ettirmiyo da anlamıyorum üzülüp üzülmediğini.

canım bizler yeterince üzülüyoruz diye onlarda bize çaktırmıyo anladığım kadarıyla morel veriyolar yoksa onlarda üzlüyodur yani ben eşimle konuştuğumda sen üzülmüyosun benim kadar dediğimde napıyım hayatım tabiki üzülüyorum ama elden ne gelir biz gereğinden fazlasını yapıyoruz olucaksa olur olmazsadaallahın takdiridir der bana hep

bilmiyorum artık belirti mi degil mi,ama sana anlatmıştım haziranda biz yarım bıraktığımızda,dehşet sancılar ağrılar çekmiştim uzunca bir süre,niyese öyle olmadı bu sefer.valla adete 9 gün var dananın kuyruğu kopacak yakında🙂sen niye ishal oldun ki durduk yerde,üşüttün heralde!

günaydın canım nasılsın ıyılestınızmı
Eşimin eli iyi yarın iş başı yapıcak çok şükür dört gündür evdeydi ama evde olmasıda iyi değil hiç uslu durmuyor dr.ilişki yasak dedi tınlamıyo birtürlü ....Bense dün iyi gibiydim bugün mesanemin alt tarafımın yine hiç rahatı yok birşeyler batıyo sanki yanıyo noluyo anlamıyorum dr gittim ilaç kullanıyorum cnm sıkılıyo valla.

evet canım ya aynen banada kelimesi kelimesine böyle diyor.evet çaktırmıyorlar.