umutsuz_reyhan
Hamiş Melek
günaydın hanımlar nasılsınızz
aslında ben kazara diyenlere kıl oluyorum ya ciddi ciddi korunursun ya korunmazsın ama ilk seferde kalanlara hakkaten sinir olmamak elde değilay hakikaten bende çıldırıyorum bu kazara hamile kalanlara...acayip gıcık oluyorum sinir oluyorum uyuz oluyorum delli oluyorum
sağol canım benim.öyle mevlam bilir.çok geçmiş olsun canım.mesanenin altındaki o yanma idrar yolları iltihabı falan olmasın.Erkekler pek duygularını belli etemyi sevmezler güçlü durduklarını göstermek isterler eşlerini seven erkekler hiç belli etmemeye çalışırlar bence sizinde eşleriniz sizi ççok seviyor....Söylemesi kolay ama sizde biraz daha rahat olursanız RABBİM ol derse mutlaka olucak bunu biliyorum zamanı var derseniz inanıyorumki olucak arkadaşlarım.
Selzeh evleneli 10 yıl oldu çok şükür hergece bilemedin gün aşırı ben durduramıyorum bunu türünün son örneğisin sen diyorum.Hele evlendiğimiz 3 ayı söylemeye dilim varmıyo :laugh:
kız çok ilginç hakikaten,insan sıkılırya artık bir yerden sonra🙂Selzeh evleneli 10 yıl oldu çok şükür hergece bilemedin gün aşırı ben durduramıyorum bunu türünün son örneğisin sen diyorum.Hele evlendiğimiz 3 ayı söylemeye dilim varmıyo :laugh:
İyi olmaya çalışıyorum Fatoşçum yazdıklarınızı takip ediyorum hamilelik haberini en çok duymayı istediklerimden biride sensin...🙂hoşgeldin hayatımmmm nasılsınn
erkekler pek duygularını belli etemyi sevmezler güçlü durduklarını göstermek isterler eşlerini seven erkekler hiç belli etmemeye çalışırlar bence sizinde eşleriniz sizi ççok seviyor....söylemesi kolay ama sizde biraz daha rahat olursanız rabbim ol derse mutlaka olucak bunu biliyorum zamanı var derseniz inanıyorumki olucak arkadaşlarım.
ay hakikaten bende çıldırıyorum bu kazara hamile kalanlara...acayip gıcık oluyorum sinir oluyorum uyuz oluyorum delli oluyorum