yoncax
Hamiş Melek
günaydın canım,iyiyiz sen nasılsın?günaydın hanımlar nasılsınızz
günaydın canım,iyiyiz sen nasılsın?günaydın hanımlar nasılsınızz
İyi olmaya çalışıyorum Fatoşçum yazdıklarınızı takip ediyorum hamilelik haberini en çok duymayı istediklerimden biride sensin...🙂
ayy inşallah hamileliktendir kızzz,bak demekki onca bayanız burda ve her birimizin yumurtlalama dönemi yaklaşık aynı zamana da denk gelse herkesin vücudu farklı tepki veriyor,çok ilginç!kasık ağrın çok belirgin değil mi peki?
İyi olmaya çalışıyorum sizinle gülümsüyorum arkadaşım.İyi haberlerinizi alırsam daha iyi olucam tabii.sergülcüm nasılsın canım nasıl oldun
Evet idrar yoları iltihabıda ilaç biticek yarın ama şikayetim yine arttı cnm ya.sağol canım benim.öyle mevlam bilir.çok geçmiş olsun canım.mesanenin altındaki o yanma idrar yolları iltihabı falan olmasın.
iyi ol canım inşallah dualarım seninle 🙂İyi olmaya çalışıyorum sizinle gülümsüyorum arkadaşım.İyi haberlerinizi alırsam daha iyi olucam tabii.
coşkulu bir kocaya sahip sergül arkadaşım allah sana kolaylık versin ne deyim🙂ama doktor yasak dediyse bi çaresine bakıcanız artıkın...🙂🙂🙂
günaydın reyhancım nasılsın🙂günaydın hanımlar nasılsınızz
tşkler canım biraz daha iim kafamdan atmaya toparlanmaya çalşıyorum..günaydın canım,iyiyiz sen nasılsın?