evet haklısın siprali bende duydum ama ötekini hiç duymadım ben şeylerden bahsediyorum hani eşi korunan (geri çekilme) yada hemen tuvalete çıkıp çıkaranlar falan onlardan bahsediyorum onların kalma olasılığı çok yüksek ama korunuyoruz diyolar bana bunlar biraz saçma geliyoda onu dedim🙂Kız öyle deme sipralle pirezervatifle hamile kalanı çok duydum.ALLAH verince veriyor napsınlar cnm ya.
Sen çok yaşa ya gülmekten gözümden yaş geldi karnım acıdı yahu seninkide az değilmiş ben birtek benim başımda sanıyordum.:laugh:evet maşallah valla sergülcüm iyi dayanıyosun aslında benim kocam da senin ki kadar olmasada onun da farklı huyları var hergece eli mesela benim şeyimdedir.anlarsıonız ya🙂habire orayı kurcalar durur ne arıyosa artık bazen dayanamıyorum gece yarısı vuruyorum vuruyorum kollarına aynen bi çocuk gibi hemen sini veriyo yatağın içine başka türlü önelm alamıyorum yoksa ne yapıyım uyku sersemi anlamaıyoda vurduğumu rüya görüyo zannediyomuş:laugh::laugh::laugh:
anam benim doktorum,kadın doğum uzmanı yani,aynı zamanda aile terapisti gibi süper bir kadın,diyorki evde huzuru bulmak için ,kesinlikle dır dır yok,o olmadı bu olmadı evin işiydi gücüydü dert edip adamlara şikayet etmeyin,erkekler şikayet eden kadını sevmez ve soğur derdi.en önemlisi kesinlikle başım ağrıyo deme derdi🙂🙂🙂ben yumurtlama zamanı,eşimin spermleri etkilenecek,strese girecek,hızlarını kalitelerini kaybedecekler diye hiç arıza çıkartmam zatenben öle olduğunda eşim tvye bakarken hemen yatağa girip uyumuş numarası yapıyorum geldiğinde yanıma sırnaştığında nıumaradan ona kızıyorum uykum car diye zavallım uslucana yatıyo sonra yada başım ağrıyo derim ama artık anlamış hepsini sıpammm hiç bi numara sökmüyor 😀
ay ben 5. sıraya çıkmışım çok az kalmış 🙂
kızlar bencede burayı bırakmayalım hamile kalınca olurmu
:d :d ayy bi alemsin canım yaaa aynen walla bende bıktım ya bi çözüm yolu arıyorum artık alışkanlık haline gelmiş :d
Ben uyur numarası yapsam ne gezer saniyede olan oluyo istersen uyu valla uykunda bile rahat bırakmıyo cnm ya.:laugh:ben öle olduğunda eşim tvye bakarken hemen yatağa girip uyumuş numarası yapıyorum geldiğinde yanıma sırnaştığında nıumaradan ona kızıyorum uykum car diye zavallım uslucana yatıyo sonra yada başım ağrıyo derim ama artık anlamış hepsini sıpammm hiç bi numara sökmüyor 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?