Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Reyhancım bence sakıncası yok hazalla görüşüyoduk kayıplara karıştı şimdilik bana kalsa bigün biryerde toplanık görüşsek iyi olurda o zor tabii.Uyar bana yanii.

günaydınlaaaarrrr
uzun süredir gelemedim, aslında birazda gelmek istemedim. çünkü geçen ay kendimi hamileliğe hazırlamış gibiydim buradaki anlatılan tüm belirtileri de taşıyordum, tamamen psikolojikmiş. artık etkilenmemeye çalışacağım 🙂

bu arada jinekoloğa kontrole gittim, rahim ağzında yara var dedi smear testi yapıldı bu hafta öğrenicem sonucunu. sizce rahim ağzı yarası hamileliği engeller mi? bunun dışında yumurtalıklar gayet iyi.

bende burda sizi okurken koptum valla Allah yuvanızdaki neşenizi daim etsin bende yeni evli sayıldığım için sergülle aynı durumdayım çok şükür şikayetçi değilim ama bi 10 sene sonra ne oluruz orası kısmet Allah bozmaz inşallah🙂

Amin canım alalh hep böyle hepimizin yüzünü güldürdün inş.vayyyy sende az değilmişsin hani senin koca yaşamışşş valla yaşamışşş🙂

canım hoşgeldin,geçmiş olsun inşallah temiz çıkar smear,benim bildiğim yara tedavi olduktan sonra hamile kalabiliyorsun,birde sen kesinlikle sezeryan doğum yapacaksın,normal doğum yaptırmayacaklar sana.hpv dna testi istediler mi?

Son düzenleme:
Reyhancım bence sakıncası yok hazalla görüşüyoduk kayıplara karıştı şimdilik bana kalsa bigün biryerde toplanık görüşsek iyi olurda o zor tabii.Uyar bana yanii.

evt hazalı çok merak ediyorummm bende nerde nasıl ne durumda hiç bir fikrimiz yok benim içinde uyar tabikide sonra herkes birbirinin msn adreslerini alınca burayı terkederse ne olcak?

inşallah temiz çıkar teşekkürler, doktorum sadece sonucu bekleyelim bu konu üzerine tekrar görüşelim, şimdilik hamileliği ertelemelisin her ihtimale karşı dedi.
hayır o dediğin hpv dna testini istemedi sadece smear testi yapıldı.