yok kız yok nerdeee,biz kendine has sevgi dolu melekleriz işte🙂yoncaxım seninde sperm mutluluğu ve huzuru için gösterdiğin çaba gözerimi yaşarttı.🙂..ay kızlar ya varmı bizim gibisiiiiiiiiii
bende burda sizi okurken koptum valla Allah yuvanızdaki neşenizi daim etsin bende yeni evli sayıldığım için sergülle aynı durumdayım çok şükür şikayetçi değilim ama bi 10 sene sonra ne oluruz orası kısmet Allah bozmaz inşallah🙂fatoşşşşşşş kız beni deli gibi güldürdün allahda seni güldürsün ne deyim...her insan başka başka işte bizdede ben eşimden çok isterim mesela onun başı ağrır vallahi bak acayip çılgın bir kadınım sölemesi ayıp🙂
fatoşşşşşşş kız beni deli gibi güldürdün allahda seni güldürsün ne deyim...her insan başka başka işte bizdede ben eşimden çok isterim mesela onun başı ağrır vallahi bak acayip çılgın bir kadınım sölemesi ayıp🙂
canım hoşgeldin,geçmiş olsun inşallah temiz çıkar smear,benim bildiğim yara tedavi olduktan sonra hamile kalabiliyorsun,birde sen kesinlikle sezeryan doğum yapacaksın,normal doğum yaptırmayacaklar sana.hpv dna testi istediler mi?günaydınlaaaarrrr
uzun süredir gelemedim, aslında birazda gelmek istemedim. çünkü geçen ay kendimi hamileliğe hazırlamış gibiydim buradaki anlatılan tüm belirtileri de taşıyordum, tamamen psikolojikmiş. artık etkilenmemeye çalışacağım 🙂
bu arada jinekoloğa kontrole gittim, rahim ağzında yara var dedi smear testi yapıldı bu hafta öğrenicem sonucunu. sizce rahim ağzı yarası hamileliği engeller mi? bunun dışında yumurtalıklar gayet iyi.
bencede sakıncası yok hatta süper olur ama sanırım herkes farklı illerde pek mümkün olmaz galibaReyhancım bence sakıncası yok hazalla görüşüyoduk kayıplara karıştı şimdilik bana kalsa bigün biryerde toplanık görüşsek iyi olurda o zor tabii.Uyar bana yanii.
Reyhancım bence sakıncası yok hazalla görüşüyoduk kayıplara karıştı şimdilik bana kalsa bigün biryerde toplanık görüşsek iyi olurda o zor tabii.Uyar bana yanii.
canım hoşgeldin,geçmiş olsun inşallah temiz çıkar,benim bildiğim yara tedavi olduktan sonra hamile kalabiliyorsun,birde sen kesinlikle sezeryan doğum yapacaksın,normal doğum yaptırmayacaklar sana.hpv dna testi istediler mi?