Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Arkadaşlar şimdilik kaçıyorum ben benimkini kovalamacadan anca ikna ettim sanki iki defayı yapan ben değilim bu sabah yine istiyordu doymuyor bu adam ya hormonlarımı bozuk ne anca fırına gönderdim hamur kızartıcam yeni birşeyler yiyecez görüşürüz.

aslında şaka bir tarafa eşlerimizle sevdiğimiz helalimiz insanlarla sevgi dolu birliktelikler çok güzel allahım tatmayanlarada tattırsın..sevmediği insanla evlenen seks yapmak zorunda kalan bir sürü kadın var hatta evliyken tecavüze uğrayan.. evliliğin çok büyük bi kısmı seksi içeriyor bunu hiçbirimiz inkar edemeyiz bu sebeple sevdiğimiz adamla beraber olduğumuza şükredip hayırlısından bebeklerimizi beklemeye koyulduk niyetimiz tertemiz allahım biliyor hepimizin içinden geçeni....her isteyene nasip eylesin..

ay kızlar ne güzel böyle sohbet edıyoruz gülüyoruz kendımıze gelıyoruz neselenıyoruz ınsallah böyle olur Allah ım yüzümüzden gülücüklerı eksık etmesın ınsallah yarabbım

evt hazalı çok merak ediyorummm bende nerde nasıl ne durumda hiç bir fikrimiz yok benim içinde uyar tabikide sonra herkes birbirinin msn adreslerini alınca burayı terkederse ne olcak?
Burdan biryerlere gitmek olmaz yine burdayız msndede görüşürüz burdada inşallah. Yeni gelen arkadaşlar var onlarada destek olup fikir alıp vermek lazım ALLAH izin verdiği müddetçe burdayız umarım.

anladım canım geçmiş olsun sanırım smear testi kötü çıkarsa isteyebilir onu,ama inşallah temiz çıkar,endişe etme çoğu bayanın evlendikten sonra karşılaştığı bir durummuş bu,belki yara geçene kadar hamilelik düşünmezsin ama önemli olan smearin temiz çıkması.önce sen iyi olda,sonra bebiş sağlıkla gelir zaten🙂

geçmiş olsun canım yara yakılır büyük ihtimal ama hamileliği önlemez diye biliyorum

amin canım inşallah.evet hepimizin niyeti hayır akıbetimizde hayır olsun.ayy benimde canım şimdi hiç temizlik yapmak istemiyor ütü falan var zaten yarın yaparım.hepimiz bi aradayız madem.