merhaba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza iki haftadır formunuzu takip ediyorum. benim derdimde sizinkinden 7 yaşında kızım var ona kardeş istiyorum birbuçuk yıldır olmuyor her ay hüsranla bitiyor.
merhaba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza iki haftadır formunuzu takip ediyorum. benim derdimde sizinkinden 7 yaşında kızım var ona kardeş istiyorum birbuçuk yıldır olmuyor her ay hüsranla bitiyor.
Smartla ebru a. da burda olcakdı onlarda bir alemler ozaman bugün daha doyumsuz olurdu herhal ama Fatoşta maşşallah ben bukadar bilmiyordum dahada eğlenceli bir kişiliğin varmış çoştuk yanii arkadaş....
Ben Yaovalıyım annemler yalovada kendimi iyi hissettiğimde gittiğimde belki bursayada gelir görürüm kıslar sizi.....Bursalılar size diyom yani merak işte burda sevince görmekte istiyor insan...Börekte isterim amma ona göre...
ben akıllandım cnm ya önce işleri bitirip sonrada açıyorum pc yi yoksa olmuyo kalkasım gelmiyo bence sizde bitirip açın pc yi hem sen hamile değilmisin ne cam silmesi yaa
İzmirlide varsa ALLAH kerim oraya gitmek zaman alır benim için Ankarada şimdilik öyle yurt dışı hiç mümkün değil ama İstanbulu merak eder herkes gelene kapım açık arkadaşlar....