Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

:nazar: kızlarrrrr sımdı sıze bırsey anlatacagım ben buraya uye oldum daha sonra arkadaslarla konusmaya basladık işte ben bursada oturuyorum fatosss arkadasımızda bursada otuyormus daha sonra msn adreslerımızı vermıstık bırbırımıze zaman zaman msnden zaman zamanda forumda konusmaya devam ettık daha sonra ben evdeydım bır gün dedımkı hadı kamerlarımızı açalım bırbırmızı görelım fatosss da sagolsun kabul ettı olur dedı ve kameralı görüntülü konusma baslattık ve açıldı bırbırmızı gördük konustuk bır süre ben evdeydım o gün bırazda olsa odayı gösterdım ve evlılık resımlerınden bır kaç tane gösterdım çok mutlu olduk o da bana iş yerını gösterdı ve konusmaya devam ettık sımdı ıkımızde bursada otuyoruz ınsallah bır gün kısmet olursa yüzyüze dısarıda da görüşücez sızınle paylasmak ıstedım canlarım yanı bız fatossscugumla bırbırımızı gördük kızlar:ohh:

ne güzel canım ya valla ben hepinizi çok merak ediyorum kafamda biraz şekilendirmeye çalışıyorum ama merak işte msnde en azından profilde resmimizi görebiliriz

:nazar: kızlarrrrr sımdı sıze bırsey anlatacagım ben buraya uye oldum daha sonra arkadaslarla konusmaya basladık işte ben bursada oturuyorum fatosss arkadasımızda bursada otuyormus daha sonra msn adreslerımızı vermıstık bırbırımıze zaman zaman msnden zaman zamanda forumda konusmaya devam ettık daha sonra ben evdeydım bır gün dedımkı hadı kamerlarımızı açalım bırbırmızı görelım fatosss da sagolsun kabul ettı olur dedı ve kameralı görüntülü konusma baslattık ve açıldı bırbırmızı gördük konustuk bır süre ben evdeydım o gün bırazda olsa odayı gösterdım ve evlılık resımlerınden bır kaç tane gösterdım çok mutlu olduk o da bana iş yerını gösterdı ve konusmaya devam ettık sımdı ıkımızde bursada otuyoruz ınsallah bır gün kısmet olursa yüzyüze dısarıda da görüşücez sızınle paylasmak ıstedım canlarım yanı bız fatossscugumla bırbırımızı gördük kızlar:ohh:

evt özencik özencikkkk bakkkkkk biz tanıştık kaynaştık bile çocuklarımız olursada beşik kertemesi yapıcaz yaaaa :dil:(tabi biri erkek biri kız olursa):serefe:ama gerçekten güzel bir arkadaşlık edindik kızlar inş.da devam edicez allah kısmet ederse insan ilk baştan tereddüt ediyo ama sonra anlıyosun nasıl biri olduğunu bence çok güzel ve aynı şehirde olmamız ise bir başka güzel canlarımmm olsun sizlerlede aynı şehirde olmasakta uzak olsakta konuşmak ve dertleşmekte güzel bence

merhaba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza iki haftadır formunuzu takip ediyorum. benim derdimde sizinkinden 7 yaşında kızım var ona kardeş istiyorum birbuçuk yıldır olmuyor her ay hüsranla bitiyor.

Geri