aa ben hiç bilmiyodum onu yeni öğrenim çok ilginçmiş dikkat ederim bundan sonra..
ya keşke hamile kalıp kalmadığımızı öğrenebilecek bi yöntem olsa maalesef beklemek zorundayız
ya aslında eskıden kullanılan bır yöntem varmıs reglıne 1 hafta kala parmagınla orayı kontrol etmek ama uygulayabılırsen eskı yazıları okudum orda uygulayıp dogru dıyenler var canım ıstersen dene yanı
ya aslında eskıden kullanılan bır yöntem varmıs reglıne 1 hafta kala parmagınla orayı kontrol etmek ama uygulayabılırsen eskı yazıları okudum orda uygulayıp dogru dıyenler var canım ıstersen dene yanı
ya hiç belirtim yok ya göğsüm bile şişmedi çoktan şişmesi lazımdı benim her ay erkenden şişer adet olduğum ilk gün söner ama hala yok sanki arada kasıklarım sızlıyo ama çok belirgin değil bide sivilcelerim çıktı bende bişey yok galiba
ya hiç belirtim yok ya göğsüm bile şişmedi çoktan şişmesi lazımdı benim her ay erkenden şişer adet olduğum ilk gün söner ama hala yok sanki arada kasıklarım sızlıyo ama çok belirgin değil bide sivilcelerim çıktı bende bişey yok galiba
bugün bir ara çok eski sayfaları karıştırdım,orda hamile kalanlardan biri daha hamile olduğunu bilmeden şu belirtileri söylüyodu,kasıklarımda batma, bel ağrısı var göğüste herhangi bir belirti yok diyordu ve birkaç gün sonra hamile kaldığını öğrenmiş.yani gerçekten göğüs belirtisi çok belirleyici olsada,demekki bazılarında olmayabiliyormuş🙂