Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya hiç belirtim yok ya göğsüm bile şişmedi çoktan şişmesi lazımdı benim her ay erkenden şişer adet olduğum ilk gün söner ama hala yok sanki arada kasıklarım sızlıyo ama çok belirgin değil bide sivilcelerim çıktı bende bişey yok galiba
canım benım dur bakalım öyle hemen yok deme bellı olmaz yanı belkı vardır az kaldı nasılsa ögrenıcez bende esıme dedım bu aksam sanırım bu ay da hamıle degılım öyle hıssedıyorum dedım esımde dedıkı senın ne hıssettıgın önemlı degıl zamanı gelınce görücez bekle bakalım dedı
bugün bir ara çok eski sayfaları karıştırdım,orda hamile kalanlardan biri daha hamile olduğunu bilmeden şu belirtileri söylüyodu,kasıklarımda batma, bel ağrısı var göğüste herhangi bir belirti yok diyordu ve birkaç gün sonra hamile kaldığını öğrenmiş.yani gerçekten göğüs belirtisi çok belirleyici olsada,demekki bazılarında olmayabiliyormuş🙂
canım benım zaten herkeste farklı belırtıler yanı herkesde gögüs agrısı sısmesı olacak dıye bırsey yok yanı bazı belırtıler regl tarıhı geçıncede olabılıyor yanı
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) Yağmurun annesi...........13 Ağustos(güzel haberlerini bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: smart-girl......................15 Ağustos cansı14.........................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
canım benım zaten herkeste farklı belırtıler yanı herkesde gögüs agrısı sısmesı olacak dıye bırsey yok yanı bazı belırtıler regl tarıhı geçıncede olabılıyor yanı
onlarda bizim gibi liste yapmış,ama bizimki gibi dolu dolu değil🙂ama o isimler bu sayfalara gelememiş,şimdi heralde hamileliklerinin son zamanlarını yaşıyorlardır heralde🙂hamile olmayanlarda artık girmiyorlar heralde🙂orda bulunanlardan bir fatos var sanırım onlarla konuşan birde yanlış hatırlamıyorsam seduş.
eşim dükkanın anahtarını unutmuş evde onu getirip geldim haklısınız herkeste belirtiler farklı oluyo inşallah vardır bu ay bişeyler bu arada parmak sokma olayını bende yapamam herhalde sabredip beklicez aman sağlık olsun olur bigün mutlaka dimi ama herşeyin hayırlısı