yoncax
Hamiş Melek
yok kız hayatta yapamam,doktorun yapmasına bile yeni yeni alıştım,kendim yapamam🙂eskıden ebeler o sekılde bakıp anlarlarmıs canım ya çok merak edersen yaparsın ne varkı bunda hıjyen kurallarına dıkkat etmek sartı ıle tabıkı
yok kız hayatta yapamam,doktorun yapmasına bile yeni yeni alıştım,kendim yapamam🙂eskıden ebeler o sekılde bakıp anlarlarmıs canım ya çok merak edersen yaparsın ne varkı bunda hıjyen kurallarına dıkkat etmek sartı ıle tabıkı
ya hiç belirtim yok ya göğsüm bile şişmedi çoktan şişmesi lazımdı benim her ay erkenden şişer adet olduğum ilk gün söner ama hala yok sanki arada kasıklarım sızlıyo ama çok belirgin değil bide sivilcelerim çıktı bende bişey yok galiba![]()
bugün bir ara çok eski sayfaları karıştırdım,orda hamile kalanlardan biri daha hamile olduğunu bilmeden şu belirtileri söylüyodu,kasıklarımda batma, bel ağrısı var göğüste herhangi bir belirti yok diyordu ve birkaç gün sonra hamile kaldığını öğrenmiş.yani gerçekten göğüs belirtisi çok belirleyici olsada,demekki bazılarında olmayabiliyormuş🙂
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

onlarda bizim gibi liste yapmış,ama bizimki gibi dolu dolu değil🙂ama o isimler bu sayfalara gelememiş,şimdi heralde hamileliklerinin son zamanlarını yaşıyorlardır heralde🙂hamile olmayanlarda artık girmiyorlar heralde🙂orda bulunanlardan bir fatos var sanırım onlarla konuşan birde yanlış hatırlamıyorsam seduş.canım benım zaten herkeste farklı belırtıler yanı herkesde gögüs agrısı sısmesı olacak dıye bırsey yok yanı bazı belırtıler regl tarıhı geçıncede olabılıyor yanı
kızlar iyi akşamlar nasılsınız?
iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsınkızlar iyi akşamlar nasılsınız?