ıyıyız canım sen nasılsın
iim demek artık dilde alışkanlaık hale gelmiş.. aslında ii deilim benden çoook sonra evlenen amca kızı vardı bugun 2. ye doğum yapmış uffff uffff nasıl moralim bozuk geçenlerde bi yerde denk gelmiştik hamileydi o zaman kızı var birde bana diyorki bide sen düşünmüyormusun ee hadi bi sorunmu var diye sözler etti bide karşımda şunu demezmi ayyy ben istemiyordum KAZAYLA OLDU DEMEZMİİ nasıl sinir oldum yaaa kazaylaymışş istersen korunursun deilmi ama ya... bende dedimki, nasip allahım hayırlı evlatlar versin dedim ama o zaman canım çook sıkıldı..günaydın canım nasılsın?
stersli ve gerginim canım yaaa eylül 18 evlilik yıldönümüz ilk zamanlar heyecanlardırdım beklerdim ama şimdi her geçen zaman bana dahaa acı ve hüzün yaşatıyor.. çünkü 6. yılımıza giriyoruz ve evimiz kucağımız boş...selam yavru kuşum iyiyiz sen nasılsın bakalımmm
yaniii hiç olaak şey değil valla burası dururken çalışmak olurmu ayollll salla gitsinnn bugün müdür de yok tatilde zaten ohhh kafam rahat anlıcannnn
bitanem can sıkcak birşey yok aslında ,bu tarz insanlardan bir tane hemen heryerde görmek mevcuttur.sadece can sıkmak için vardır onlar,ama sen ne yapacaksın onlar yokmuş gibi davranıp,hayırlısı de geç,nefret ederim bende öyle tiplerden.boşveeeerrr.iim demek artık dilde alışkanlaık hale gelmiş.. aslında ii deilim benden çoook sonra evlenen amca kızı vardı bugun 2. ye doğum yapmış uffff uffff nasıl moralim bozuk geçenlerde bi yerde denk gelmiştik hamileydi o zaman kızı var birde bana diyorki bide sen düşünmüyormusun ee hadi bi sorunmu var diye sözler etti bide karşımda şunu demezmi ayyy ben istemiyordum KAZAYLA OLDU DEMEZMİİ nasıl sinir oldum yaaa kazaylaymışş istersen korunursun deilmi ama ya... bende dedimki, nasip allahım hayırlı evlatlar versin dedim ama o zaman canım çook sıkıldı..
iim demek artık dilde alışkanlaık hale gelmiş.. aslında ii deilim benden çoook sonra evlenen amca kızı vardı bugun 2. ye doğum yapmış uffff uffff nasıl moralim bozuk geçenlerde bi yerde denk gelmiştik hamileydi o zaman kızı var birde bana diyorki bide sen düşünmüyormusun ee hadi bi sorunmu var diye sözler etti bide karşımda şunu demezmi ayyy ben istemiyordum KAZAYLA OLDU DEMEZMİİ nasıl sinir oldum yaaa kazaylaymışş istersen korunursun deilmi ama ya... bende dedimki, nasip allahım hayırlı evlatlar versin dedim ama o zaman canım çook sıkıldı..
stersli ve gerginim canım yaaa eylül 18 evlilik yıldönümüz ilk zamanlar heyecanlardırdım beklerdim ama şimdi her geçen zaman bana dahaa acı ve hüzün yaşatıyor.. çünkü 6. yılımıza giriyoruz ve evimiz kucağımız boş...
yok ben başlamadım daha ateş ölçmeye,termometrem bile yok daha,almadım ilerde bebiş gelirse bebişede uygun olanından alcaz🙂kız yoncax atesını ölçtünmü hiç sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?