Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

Yağmurun annesi...........13 Ağustos(güzel haberlerini bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
smart-girl......................15 Ağustos
cansı14.........................15 Ağustos
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

ıyıyız canım sen nasılsın

günaydın canım nasılsın?
iim demek artık dilde alışkanlaık hale gelmiş.. aslında ii deilim benden çoook sonra evlenen amca kızı vardı bugun 2. ye doğum yapmış uffff uffff nasıl moralim bozuk geçenlerde bi yerde denk gelmiştik hamileydi o zaman kızı var birde bana diyorki bide sen düşünmüyormusun ee hadi bi sorunmu var diye sözler etti bide karşımda şunu demezmi ayyy ben istemiyordum KAZAYLA OLDU DEMEZMİİ nasıl sinir oldum yaaa kazaylaymışş istersen korunursun deilmi ama ya... bende dedimki, nasip allahım hayırlı evlatlar versin dedim ama o zaman canım çook sıkıldı..

iim demek artık dilde alışkanlaık hale gelmiş.. aslında ii deilim benden çoook sonra evlenen amca kızı vardı bugun 2. ye doğum yapmış uffff uffff nasıl moralim bozuk geçenlerde bi yerde denk gelmiştik hamileydi o zaman kızı var birde bana diyorki bide sen düşünmüyormusun ee hadi bi sorunmu var diye sözler etti bide karşımda şunu demezmi ayyy ben istemiyordum KAZAYLA OLDU DEMEZMİİ nasıl sinir oldum yaaa kazaylaymışş istersen korunursun deilmi ama ya... bende dedimki, nasip allahım hayırlı evlatlar versin dedim ama o zaman canım çook sıkıldı..
bitanem can sıkcak birşey yok aslında ,bu tarz insanlardan bir tane hemen heryerde görmek mevcuttur.sadece can sıkmak için vardır onlar,ama sen ne yapacaksın onlar yokmuş gibi davranıp,hayırlısı de geç,nefret ederim bende öyle tiplerden.boşveeeerrr.

canım benım sen bosver onun dedıklerını bazı kısıler oyle densız densız konusabılıyor hayatım Allah görüyor herkesı herseyı hiç takma kafana elbette meleklerımız gelecek bır gün

stersli ve gerginim canım yaaa eylül 18 evlilik yıldönümüz ilk zamanlar heyecanlardırdım beklerdim ama şimdi her geçen zaman bana dahaa acı ve hüzün yaşatıyor.. çünkü 6. yılımıza giriyoruz ve evimiz kucağımız boş...

niye böyel kendi kendine sıkıntı yapıyosun be canımmm enden üzüyosun bukadar kendini alanda allah verende allah biz ne kadar kıçımızı yırtsakta eğerki anlımızda yazmıyosa o bizim hiçbişeilde olmaz öyel değilmi alalhım bize sabır vermiş sabırlı olmak lazım beebğim böyle nereye kadar gidebilrizki ve sen bu konuyu kendine çok takıntı yapmışsın yapma bunu artık rahatla biraz daha relax düşün biliyorum bu çok zor diceksin ama bak benimde ablam 6.senleri doldu 7.senelerinin içindeler gitmedikleri dr.kalmadı tüp bebek tedavisi falan herşeyi gördüler ne gerkiliyosa yaptırdılar ama olmayınca olmuyo heee ablam üzülmedimi tabiki günlerce ağladığı oldu sinirleri yıprandı ama şuan bıraktı valla ne olursa olsun diyo hayırlısıysa gelsin bebeğim hayırlı değilse olmaz zaten diyo ve attı şuan kafasından atmayıp napıcak yien hergün ağlıcak moral bozukluğu çevre baskısı insanı bi hayli yıpratıcak o yüzdende valla artık kimsenin dediğini kulak asmıyo allahım vermiyosa vardır elbet bi sebebi diyooo yani o yüzden lütfen toparla kendiini hayata dön yeniden başla herşeyi sanki yeni evlenmişsin gibi cıvıl cıvıl ol lütfennn canımmm

Geri