kızlarrr yağmurun annesinden msj geldi şimdi bugün lekelenmesi olmuş ve beli çok ağırıyomuş bilmiyorum yazmış daha hastalanmadım ayzmış kızlarrrr sizce hamiş oalbilirmi?bana hamileymiş gibi geldi ama
ınsallah canım ya bence hamıs ben öyle düşünüyorum çünkü bu lekelenme ıllakı regl öncesı olacak dıye bırsey yok regl günüde olabılır yada geçıncede öyle okumustum bır yerde o yuzden günüde geçtı regl de olmadı bence hamıs ya hadı hayırlısı bakalım
hayırlı cumalar canlarım.....bende yine bir değişiklik yok sadece dün geceki birliktelikten sonra pembemsi bir sıvı geldi kan gibi ama pembe işte bazen böle oluyor adetime yakınken ama şimdi bilemiyorum nedendir ya bu çocuk tutuyorda fazla çalışma yüzünden orda rahat bırakmıyomuyuzki acaba?
hayırlı cumalar canlarım.....bende yine bir değişiklik yok sadece dün geceki birliktelikten sonra pembemsi bir sıvı geldi kan gibi ama pembe işte bazen böle oluyor adetime yakınken ama şimdi bilemiyorum nedendir ya bu çocuk tutuyorda fazla çalışma yüzünden orda rahat bırakmıyomuyuzki acaba?
canım benim sanada hayırlı cumalar,pembemsi sıvı iyiye işret gibi ama bazen oluyor demişsin,ay hadi inşallah daha öncekiler gibi birşey degıldir umarım,bebişle alakalıdır
kzılar yağmurun annesi yazdı yine az önce dün olması gerekiyomuş olmadım yazmış bu sabah çok az lekelenmem oldu yazmış sağ kasığında ara ara batmalar oluyomuş ve beli çok ağırıyomuş
hosgeldın canım nasılsın bakalım normaldede oluyorsa dıkkate alma derım ama olmuyorsa dıkkate al ne olur ne olmaz🙂 reglınede 10 gün var bebişten olmasın heee
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) Yağmurun annesi...........13 Ağustos(güzel haberlerini bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: smart-girl......................15 Ağustos cansı14.........................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)