yoncax
Hamiş Melek
ooo kesin hamile o zaman..kzılar yağmurun annesi yazdı yine az önce dün olması gerekiyomuş olmadım yazmış bu sabah çok az lekelenmem oldu yazmış sağ kasığında ara ara batmalar oluyomuş ve beli çok ağırıyomuş
ooo kesin hamile o zaman..kzılar yağmurun annesi yazdı yine az önce dün olması gerekiyomuş olmadım yazmış bu sabah çok az lekelenmem oldu yazmış sağ kasığında ara ara batmalar oluyomuş ve beli çok ağırıyomuş
iyi canım ne olsun işte,malum konular,adet günleri yaklaşınca heyecan yaşıyoruz,sen nasılsın bakalım,senin çalışmalar nasıl gidiyor?hoşbuldum yonca, nasılsın canım nasıl gidiyor?
10 gün varken gelmesi ilginç birtanem yaa,başka değişik belirtiler var mı peki?adetime 1 yada 2 gün kala olur hatta üzülürüm adet olucamda içerdeki kan çıkıyo heralde diye ama daha 10 gün var adetime bilemiyorum ya her şeyede kaptırmak istemiyorum kendiimi çoküzülüyoum sonra..
yok yok başka belirtim yok canım..10 gün varken gelmesi ilginç birtanem yaa,başka değişik belirtiler var mı peki?
hoşgeldin canım,henüz yok ama haberler yolda inşallah🙂merhaba.hayrlı cumalar...ben bir ka gündür yazamandım birazda adet bunalımı falan atlattım çok şükür.herkese merhaba.hamile haberi varmı birkaç gündür arkadaşlar.
merhaba.hayrlı cumalar...ben bir ka gündür yazamandım birazda adet bunalımı falan atlattım çok şükür.herkese merhaba.hamile haberi varmı birkaç gündür arkadaşlar.