Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız vahidem belirtilerin çok güzel inşallah gelmiştir bu ay bebişin bu metal tadını çok merak ediyorum inşallah bigün bende tadarım bu metal tadı 🙂

selam canım ıyıyız sen nasılsın varmı belırtı falan canım bende belırtı yok ama atesım bu sabah 36.8 çıktı tabloma baktıysan görmüşündür zaten efsunda yorum yapmıs çok güzel masallah demıs ama yınede bellı olmaz umutlanmak ıstemıyorum pek düşerse dıye korkuyorum hayırlısı artık🙂

anladım canım inşallah bu ay yapmak için özel durumlar olur🙂

evet canım şimdi ateş tablalarından geldim hergün bakıyorum tablona süper ya inşallah böyle devam eder çok umutluyum senden çok canım benim inşallah bu ay yavruna kavuşursun ateşin kaç gündür sabit bugün yükselme var inşallahda böyle devam edecek sakın korkma canım haberini sabırsızlıkla beklicem

ınsallah bu ay bızede testı yapmak kısmet olur canımda çıft çizgiyi görürüz tatlım🙂
kızlar biz çalışmaları bıraktık artık ya,yap yap nereye kadar sıkıcı oldu artık🙂biraz özleyelim dimi ama önümüzdeki ay için🙂yani artık nasıl olsa yumurta ya kabul etti yada önümüzdeki cumartesi yumurtayı salıp bırakacak,adetimde düzenli yani yumurtlama zamanımda belli,artık bekleme moduna geçmek istiyorum ben:hıms:

ınsallah bu ay bızede testı yapmak kısmet olur canımda çıft çizgiyi görürüz tatlım🙂
inşallah yaparsınız kızlar ben yaptım çok kötü bişey ya o tek çizgiyle karşılaşmak çok üzülüyo insan hatta ilk yaptığım testte çok heyecanlıydık fortel almıştık ilk denemede tutar sanmıştık sabah testi yapıp akşam regl olmuştum:cry_smile:

haklısın canım özlemek lazım biraz 🙂