Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende iyiyim tatlım inşallah canım bu hissettiğin tat gebelik belirtisidir sonuçta psikolojik olamaz dimi iğrençte olsa allah herkese tatdırsın o tadı gebeliğin üzerine bal kaymak olur inşallah canım sendende bu ay hayırlı haberlerini alcaz ya çok merak ediyorum acaba kimlerin şu an bebeşleri göbüşlerde şuan birileri (ama kimler inşallah hepimizde vardır) iki canıyla burada bizimle bişeyler paylaşıyo bu ay çok heyecanlı olcak burası çok

ayyy gerçekten acaba suanda kımın göbüşünde bebiş var ya bende çok merak edıyorum bu ay bereket ayıya çok bebiş olacak galıba heeee🙂

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

smart-girl......................15 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
Nur85...........................16 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül
cansı14.........................14 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

yok kız nerde belırtı yok bende bıde kesın hamıleyım dıyebılmem için çok önemlı bişi olması gerek ben artık yerlesme kanmasınıda dıkkate almıyorum çünkü geçen ay psıkoljık çok etkılenmıstım 5 gün önceden lekelenmem geldı ben sandım hamıleyım ama degılmısım sonra çok üzüldüm normalde reglıme 2 gün kala leke gelır benden anlarım ben regl olacagımı ama geçen ay çok etkılendıgımden dolayı o kadar erken geldı o yuzden bunuda dıkkate almıyorum tatlım ben
bende lekelenme tarzı birşey daha önce olmadığı için adette filan,ben hemen anlarım,oyüzden iyi olurdu aslında,hesaplarıma göre bebiş şu an yolculuğunu ya tamamladı tutundu yada bugün bi süre sonra tutunacak artık🙂

bende lekelenme tarzı birşey daha önce olmadığı için adette filan,ben hemen anlarım,oyüzden iyi olurdu aslında,hesaplarıma göre bebiş şu an yolculuğunu ya tamamladı tutundu yada bugün bi süre sonra tutunacak artık🙂

ınsallah bakalım canım bebişin tutunmustur zaten herkesde o lekelenme olmuyor tatlım takılma ona bosver sen bende bu ay sundan anlıcam eger reglıme yakın leke gelırse anlarımkı hamıs degılım zaten atesımde bellı eder durumu ama umarım böyle bır durum olmaz ve reglım gelmezde hamıs olurum🙂

ınsallah bakalım canım bebişin tutunmustur zaten herkesde o lekelenme olmuyor tatlım takılma ona bosver sen bende bu ay sundan anlıcam eger reglıme yakın leke gelırse anlarımkı hamıs degılım zaten atesımde bellı eder durumu ama umarım böyle bır durum olmaz ve reglım gelmezde hamıs olurum🙂
senin en belirgin ateş var işte o güzel🙂neyse bakalım az kaldı görcez,Allahım isteyen herkese gebelik testlerinden alıpta çift çizgileri görmek nasip etsin inşallah🙂

inşallah canım kızlar olmasada üzülmeyelim olurmu herşey Allahtan

Geri