Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benımde doktorum gelecek yarım saat sonra o zaman bende çıkıcam büyük ıhtımallede aksama gıremıcem mısafırım gelecek oturmaya artık yarın konusucaz kızlarla🙂
tamam tatlım sana kolay gelsin yarın bende giremeyebilirim belki akşam girerim öpüyorum canım bende çıkıcam şimdi kendinize iyi bakın inşallah hayırlı haberler alırız birbirimizden🙂

kızlar tam gırdım konusaktım komsu geldı daldık konuşmaya bende evde yoktum bıyandan konusuyorum bı yandan iş yapıyorum valla bı yandan ütü yapıyorum bı yandan meleklerı takıp edıyorum

canım benım regl olmussun ama sen zaten hazırlıklı idin o yuzden üzülmemısın bu daha ıyı ınsallah önümüzdekı aylarda senden de güzel haberler alıcaz tatlım

Teşekkür ederim şekerler! 🙂 Evet herhangi bir problem yok;iyiyim Allah'a şükür.
Hep pesimistimdir hayatta.Bu huyuma kızardım ama ilk kez işe yaradı 😀

Güzel haberlerinizi okumak için buralarda olacağım!

Merhaba kızlar,
simir testi sonucumu aldım, allaha şükür sorun yok ama rahim ağzında yara olduğu için doktor dondurucaz dedi. bu arada bana 6 günlük fitil tedavisi verdi, size sorum var: sonuçta hamilelik ihtimali taşıyorum bu fitili kullanmamın sakıncası var mı? prospektüste sorun olmayacağı yazıyor. bir de rahim ağzı yarası hamileliğe engel değilmiş haberiniz olsun.
teşekkürler.