evet ya çok sakin hadi kızlar gelin artık🙂
tamam tatlım sana kolay gelsin yarın bende giremeyebilirim belki akşam girerim öpüyorum canım bende çıkıcam şimdi kendinize iyi bakın inşallah hayırlı haberler alırız birbirimizden🙂benımde doktorum gelecek yarım saat sonra o zaman bende çıkıcam büyük ıhtımallede aksama gıremıcem mısafırım gelecek oturmaya artık yarın konusucaz kızlarla🙂
tamam tatlım sana kolay gelsin yarın bende giremeyebilirim belki akşam girerim öpüyorum canım bende çıkıcam şimdi kendinize iyi bakın inşallah hayırlı haberler alırız birbirimizden🙂
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor🙂
kızlar tam gırdım konusaktım komsu geldı daldık konuşmaya bende evde yoktum bıyandan konusuyorum bı yandan iş yapıyorum valla bı yandan ütü yapıyorum bı yandan meleklerı takıp edıyorummerhaba canım ıyıyız sen nasılsın nerelerdesın bakalım sen 🙂
canım benım regl olmussun ama sen zaten hazırlıklı idin o yuzden üzülmemısın bu daha ıyı ınsallah önümüzdekı aylarda senden de güzel haberler alıcaz tatlım
canım adetin hayırlı olsun bitanem🙂ben senden ümitliydim ama kısmet değilmiş artık🙂zaten sende kafana takmadığın için moral verici şeyler söylemeye gerek yok sana🙂kısmetse öbür aya beklicez artık🙂