Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

peki o test sonucunda sana hamilesin demişlermiydi canım?ve o zamanda göğüslerin belirti vermişmiydi?

hamilesin demediler çünkü en düşük değer 16 mış.
biraz daha bekle dedi bana görevli kız eğer olmazsan tekrar test yaptır dedi.
belki geç döllenme olmuştur ondan değerler yeni yeni yükselmeye başlamıştır dedi.
ama gebe olmayan bayanlarada bile bazen bende görülen değere rastlanıyormuş.
çok ümitlenmiştim ama yine hüsrana uğradık.ben daha önce 1 kez hamile kaldım tatlım ama 5 haftalıkken düşük yaptım ve içimde parça kaldığı için kürtaj oldum.
ekim 2008 de düşük yaptım ocak ayına kadar korunduk daha sonra ocaktan beri deniyoruz ama hala bebeğimize kavuşamadık.
bazen moralim çok bozuluyor olmuyor diye heray hevesle bekliyorum ama hep hüsran.
bu ay tam 8.ayımız inşallah daha çok beklemeyiz......
geçen ay belirtiler vardı ama regl belirtileri ile gebelik belirtileri birbirine çok benziyor o yüzden bazen karar veremiyorum hangisidir diye yani.
bu ay sadece gögüslerimde ağrı var o kadar yani ara ara da kasıklarıma iğnelenme oluyor ama çok değil yani. az kaldı son 6 gün......

evet canım daha erkenmiş bu belirti için Allah hayırlara çıkarsın inşallah güzel bi sebepten kaynaklanıyodur bu duygusallık

canım benim inşallah yakın zamanda hamile olursun moralini bozma herşey Allahtan

Canım benim çok üzüldüm🙁 Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın ve bebişin seni fazla bekletmez...

anladım canım gerçekten çok üzücü bende yaşadım daha 5. haftayı doldurmamıştım ama nasip değilmiş çok üzüldüm çok ağladım.ama elden ne gelir nasipten ötesi yok.inşallah daha beklemeyiz canım beklemek çok zor gerçekten.inşallah canım meleğin yanında içindedir canım.