benim duyduğum kadarıyla bi zararı yok tabi fazlaya kaçmadıkça.hatta her gün bir fincan çocuğun zekasını geliştiriyormuş diye duymuştum.
o zaman benim ki çok zeki olıvak kesinn 🙂
benim duyduğum kadarıyla bi zararı yok tabi fazlaya kaçmadıkça.hatta her gün bir fincan çocuğun zekasını geliştiriyormuş diye duymuştum.
ne kadar güzel çok sevindim.inşallah canım sende arkadaşına yetişrisin.Dün bir arkadaşımın da hamilelik haberini aldım.
1 senedir istiyorlardı olmuyordu tam 12. aylarında hamile kaldı.
inşallah bizde en kısa zamanda hamile kalırız.
ne kadar güzel çok sevindim.inşallah canım sende arkadaşına yetişrisin.
kızlar beim çıkmam lazım öpüyorum hepinizi bişey olursa eğer (regl falan) akşam tekrar girer haber veririm kendinize iyi bakın 🙂

inşallah olmaz canım.iyi haberlerini bekliyoruz.görüşürüz canım :raila:kızlar beim çıkmam lazım öpüyorum hepinizi bişey olursa eğer (regl falan) akşam tekrar girer haber veririm kendinize iyi bakın 🙂
canım benimmmm,kalbin ne temizmiş bitanem🙂irmik pastası yaptım bende,istersen tarif verebilirim🙂canım hiç yerinde durmuyosun maşallah sana ne tatlısı yapcan bakıyım benim kaç gündür irmik tatlısı canım çekiyo ama yapmayı bilmiyorum
güle güle canım kolay gelsin.Kızlar ben de çıkıyorum azıcık da mutfak işlerine bakayım de mi???Aç kalacağız böyle giderse pc başında kendimi kaybediyorum![]()