Evet haklısın herşey yüce rabbimden eşimde dün bana aynı şeyi söyledi ben çok kafama takıyorum ama elimde değil işte çok istiyorum bir evlat sahibi olmayı ve inşallah ta olurum...Allah tüm isteyenlere versin...amin....
onu bende çok severim cnm ya günde bir tane mutlaka içicem rahat edemiyorum yoksa fena alıştırdım kendimi hamileyken zararlı ama bu aşamada nedir bilmiyorum?
teşekkür ederim canım.çok sağol bak doğum günü hediyesi olarak yeğen bekliyorum sizlerden ona göre.zaten ateşin almış başını gitmiş.inşallah inmesin maşallah diyeyimde nazar değmesin.🙂
anladım canım gerçekten çok üzücü bende yaşadım daha 5. haftayı doldurmamıştım ama nasip değilmiş çok üzüldüm çok ağladım.ama elden ne gelir nasipten ötesi yok.inşallah daha beklemeyiz canım beklemek çok zor gerçekten.inşallah canım meleğin yanında içindedir canım.
Evet sultancım çok doğru nasip değilmiş bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş olmadı işte senin adına da çok üzüldüm evet bende çok üzüldüm çok ağladım ama bir kaç ay sonra toparlandım insan çok üzülüyor ama yapacak hiç bir şey yok.
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) Nur85...........................16 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos nurci...........................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül cansı14.........................14 Eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
onu bende çok severim cnm ya günde bir tane mutlaka içicem rahat edemiyorum yoksa fena alıştırdım kendimi hamileyken zararlı ama bu aşamada nedir bilmiyorum?
teşekkür ederim canım.çok sağol bak doğum günü hediyesi olarak yeğen bekliyorum sizlerden ona göre.zaten ateşin almış başını gitmiş.inşallah inmesin maşallah diyeyimde nazar değmesin.🙂
Dün bir arkadaşımın da hamilelik haberini aldım.
1 senedir istiyorlardı olmuyordu tam 12. aylarında hamile kaldı.
inşallah bizde en kısa zamanda hamile kalırız.