bencede canım en doğrusu bu konuyu çok takmamak herhalde ...ben çok uzun süredir çok taktım çok üzüldüm bilmiyorum artık regl olsamda eskisi gibi üzülmem herhalde bi boşvermişlik geldi bu ay üstüme hayırlısı olsun hepimiz için
bencede canım en doğrusu bu konuyu çok takmamak herhalde ...ben çok uzun süredir çok taktım çok üzüldüm bilmiyorum artık regl olsamda eskisi gibi üzülmem herhalde bi boşvermişlik geldi bu ay üstüme hayırlısı olsun hepimiz için
evet çok takınca kesınlıkle olmuyor bende böyle düşünüyorum ılk 2 ay çok agladım çok üzüldüm bu ay oluruna bıraktım Allah ım ızın verırse gelır melegım gelmezsede canı sagolsun öbür aya ınsallah canım Allah ım herseyın hayırlısnı versın canım
anladım canım bende de hiç belırtı yok atesım yuksek bı o kadar bırde aynı senın gıbı yumurtlama dönemımden sonra idi benim gögüs uçlarımda sızlama acıma oldu bırkaç gün sonunda yok oldu suanda yok zaten baskada bişi hissetmıyorum hayırlısı artık ınsallah gelmıstır meleklerımız canımya🙂
valla bitanem 2.çizgi çıkmayana çıkmıyo,kesinlikle hamilesin bitanem ya,sen sabah tekrar test yapacağına direkt kan testi yaptırsan daha iyi olmaz mı tatlım ya
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum biraz daha ümitlendim inşallah hepimizinkiler gelmiştir.yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi gecelerrr
canım sen emınmısın ıkıcı çızgıyı sılıkte olsa gördügünden canım eger gördüysen bıle kımyasal gebelık yasamıs olabılırsın ve bebiş tutunamayıp regl olmussundur öyle olan çok kadın var ama kımse farkına bıle varamıyor
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum biraz daha ümitlendim inşallah hepimizinkiler gelmiştir.yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi gecelerrr