merhaba canım nasılsın🙂merhaba arkadaşlar
merhaba canım nasılsın🙂merhaba arkadaşlar
haklısın canım geçen ay bende çok üzülmüştüm doğru söylüyosunbencede canım en doğrusu bu konuyu çok takmamak herhalde ...ben çok uzun süredir çok taktım çok üzüldüm bilmiyorum artık regl olsamda eskisi gibi üzülmem herhalde bi boşvermişlik geldi bu ay üstüme hayırlısı olsun hepimiz için
bencede canım en doğrusu bu konuyu çok takmamak herhalde ...ben çok uzun süredir çok taktım çok üzüldüm bilmiyorum artık regl olsamda eskisi gibi üzülmem herhalde bi boşvermişlik geldi bu ay üstüme hayırlısı olsun hepimiz için
anladım canım bende de hiç belırtı yok atesım yuksek bı o kadar bırde aynı senın gıbı yumurtlama dönemımden sonra idi benim gögüs uçlarımda sızlama acıma oldu bırkaç gün sonunda yok oldu suanda yok zaten baskada bişi hissetmıyorum hayırlısı artık ınsallah gelmıstır meleklerımız canımya🙂
ınsallah geldı melegın merak etme sen🙂
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum biraz daha ümitlendim inşallah hepimizinkiler gelmiştir.yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrvalla bitanem 2.çizgi çıkmayana çıkmıyo,kesinlikle hamilesin bitanem ya,sen sabah tekrar test yapacağına direkt kan testi yaptırsan daha iyi olmaz mı tatlım ya
hadi ya çok üzüldüm canım ya hayırlısı olsun kan testi en doğrusu galibaarkadaşlar ben bu ay 3 gün önce test yaptım silik te olsa ikinci çizgi çıktı ama dün rengli oldum ve herşey normal
arkadaşlar ben bu ay 3 gün önce test yaptım silik te olsa ikinci çizgi çıktı ama dün rengli oldum ve herşey normal
iyi geceler canım haberini bekliyoruzkızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum biraz daha ümitlendim inşallah hepimizinkiler gelmiştir.yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi gecelerrr