ya kızlar kusura bakmayın işler yüzünden ara ara girebiliyorum kanamam gelmedi bi daha çok şükür ama akıntım devam ediyor hala sarı sarı bide kasıklarımda ağrı var hala adet sancısı gibi ama çok şiddetli değil rahatsız edici başka bişey yok şimdilik
sen varya kesın dıyemıyorum ama hamılesın tatlım eger regl olcak olsaydın çokdan gelırdı kanaman yada lekelenmen devam ederdi akıntı geldıgıne göre hersey yolunda test al yap bence bekleme yada kan testı yaptır benım senın gıbı belırtım olcaktı kesın yaptırırdım beklmezdım ama sen bılırsın yınede
ay bilemiyorum canım ya emin olamıyorum herhalde cuma sabahı test yaparım diyorum dünde beklemede olucam bu sancı devam ederde hastalanmazsam vardır bişeyler ben hiç böyle ağrı çekmezdim sadece olduktan sonra feci ağrı çekerdim o kadar olmadan çekmezdim ama yinede ümitlenmek istemiyorum cuma sabah test yaparım eğer bişeyler çıkarsa hemen gider kan testi yaptırırım ayy inşallah ya
herkesde farklı oluyor canım ılıskıden sonra olsun önemlı degıl sonuçta gelmıs ve bıtmıs 2 gün falanda sürmüyor genelde gelıyor ve bıtıyor normal akıntıya dönüyor tatlım rahat ol sen