Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sen varya kesın dıyemıyorum ama hamılesın tatlım eger regl olcak olsaydın çokdan gelırdı kanaman yada lekelenmen devam ederdi akıntı geldıgıne göre hersey yolunda test al yap bence bekleme yada kan testı yaptır benım senın gıbı belırtım olcaktı kesın yaptırırdım beklmezdım ama sen bılırsın yınede
selzeh benim senin gibi ateşim olcak hiç düşünmeden gidip yaptırırdım kan testini bide biliyosun yani kan vermekten korkarım 🙂

iyiyim canım napıyım haberler sizde işte ben çekildim şuan 1 ay boyunca boştayımm sonra yine devammm
benimde okumuşsundur var biraz belirti ama işte emin olamıyo insan umarım bu ay yanılmam olsun canım 1 ay neki zaten ramazan var anlamzsın bile nasıl geçtiğini sonra durmak yok yola devam:laugh:

benimde okumuşsundur var biraz belirti ama işte emin olamıyo insan umarım bu ay yanılmam olsun canım 1 ay neki zaten ramazan var anlamzsın bile nasıl geçtiğini sonra durmak yok yola devam:laugh:

evt sendeki belirtilerde gerçekten insan da şüphe uyandırıyo canım senin yerinde olsam yapardımm bi test valla.bakalım inş.çabuk geçerde başlarım biran önce canımcım

evt sendeki belirtilerde gerçekten insan da şüphe uyandırıyo canım senin yerinde olsam yapardımm bi test valla.bakalım inş.çabuk geçerde başlarım biran önce canımcım
cumaya kadar sabredicam canım ya inat ettim bu sefer .. geçer geçer merak etme bencede arısütü falan dene ben deneyemedim gerçi ama bu ay 20 lik diş yüzünden hep süt içip durdum pekmez falan hazırlamıştım kendime onları bile yiyemedim hep sıvı aldım ama kısmet olursa bu ay hamiş olursam ne var ne yok yicem dişimde düzeldi zaten🙂

Geri