evt evt çeneler düşmüş yine sizde oh maşallah valla bende napıyımmm işteyim harıl garıl kdv yi yetiştirmeye çalışıyorum işte her zamnki gibi her ay aynı şeyyy bıktım artıkkk
evt evt çeneler düşmüş yine sizde oh maşallah valla bende napıyımmm işteyim harıl garıl kdv yi yetiştirmeye çalışıyorum işte her zamnki gibi her ay aynı şeyyy bıktım artıkkk
Amann beee kız çalışmayınca da olmuyoo...Evimizin rızkını kazanıyoruz...Allah sağlık sıhhat versin de çalışalım.Kolay gelsin.Biran önce bitsin Allahım şu Fatoşşun işleri...
Amann beee kız çalışmayınca da olmuyoo...Evimizin rızkını kazanıyoruz...Allah sağlık sıhhat versin de çalışalım.Kolay gelsin.Biran önce bitsin Allahım şu Fatoşşun işleri...
öyle tabi ki canım iş olmayıncada evde canım sıkılıyo tatillerde çalışmak isterimmm çalışıncada evde olmak isterim ben bu gönlümü anlamadım ne yapmak istediğini eşimde bıktı artıkk ne sıkıntılı dötün(biiiiiiiippppppp)hani tv de yaparlar ya:loco: varmış diyooo amin canım benimm aminnnn allah razı olsunn valla
hoşbuldum teşkler kızlar iyiyim yaz güneşi bence bekleme hemen başla kontrollere fatoş ne güzel çalışıyosun işte bide evde oturduğunu farzet sen ay üf diyince benim çalışasım geliyo valla meslektaşız bu arada severim muhasebeyi ama yaşadıgım yer o kadar küçük ki istihtam denen bi şey yok atamaları bekliyorum bende inşallah kasımda yerleşirim