slm canım hoşgeldin
hoşbulduk hayatımmmm iyi olmana sevindimmm ama dr.ihmal etme git tamammı canım herşey o minik meleğin için
slm canım hoşgeldin
İiyiz fatosscum valla ne yapalım iştee çenee malum bayanlar pek güzel yapıyor bu işi🙂
Sen nasılsın napıyon???Çalışıyorsun herhalde...
Amann beee kız çalışmayınca da olmuyoo...Evimizin rızkını kazanıyoruz...Allah sağlık sıhhat versin de çalışalım.Kolay gelsin.Biran önce bitsin Allahım şu Fatoşşun işleri...evt evt çeneler düşmüş yine sizde oh maşallah valla bende napıyımmm işteyim harıl garıl kdv yi yetiştirmeye çalışıyorum işte her zamnki gibi her ay aynı şeyyy bıktım artıkkk![]()
Amann beee kız çalışmayınca da olmuyoo...Evimizin rızkını kazanıyoruz...Allah sağlık sıhhat versin de çalışalım.Kolay gelsin.Biran önce bitsin Allahım şu Fatoşşun işleri...

slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
Slm duygucum iiym diyeyim çünkü kimsenin muhabbete katıldığı yok.Sen nasılsın belirtin var mı bee güzelim?slm kızlar nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın
hoşbuldum teşkler kızlar iyiyim yaz güneşi bence bekleme hemen başla kontrollere fatoş ne güzel çalışıyosun işte bide evde oturduğunu farzet sen ay üf diyince benim çalışasım geliyo valla meslektaşız bu arada severim muhasebeyi ama yaşadıgım yer o kadar küçük ki istihtam denen bi şey yok atamaları bekliyorum bende inşallah kasımda yerleşirimselam canım hoşgeldinnnn sen nasılsın?