Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba canım sanada hayırlı ramazanlar ınsallah öylesındır canım daha önce yasmadıysan bunları hamıslıkten olabılır

canım orucun ilk şartı: sağlık. eğer sağlık problemi varsa zaten tutulmamalı, kendini manevi olarak rahatlatmak için tutamadığın günler için fakir birine para yardımı yapabilirsin, o da tuttuğumuz oruca eşdeğermiş. senin tansiyon olayın önemli dikkat etmelisin.

ya benim piskolojm cok kötü sebebini bilmiyorum eşimle ve çevremdekı ınsanlarla hiçbir problemım yok,ama böyle canım sıkkın moralim bozuk (sebepsiz),tek başıma sabit bi noktaya bakıp tek oturmak gelıyo ıcımden,iyi değilim.doktorum dedıklerıde benım canımı sıktı,tansıyon bu kadar erken cok sakıncalı dedı ve benım annem hamılelıgınde yüksek tansıyondan beyın kanaması gecırmıs bende ölmekten korkuyorum yaaaaaaaa,hep üzülüyorum bişey olacak bana diyeeee,ve benim annemde normalde tansıyon hiç yok ,bendede yok sadece hamılelıkte cıkıyo yaaaaaa,ne yapacam bılmıyorum moralim sıfır

ıyılık canım senden naber canım zaten kılo kaybedıyosun oruç tutma bence bebgını düşün öncelıkle daha sonra tutarsın

evett canım öleeee ama ne bılem tutmayınca kendımı ı duaf hıssedıyorum alışkın olunca,öle yapayım olmazsa ihtiyaçlı bırıne parasını verırım ve seneye tekrar tutmadıgımı tutarım

inş öledir rabbim kimsenin kucağını boş koymasın dualarımız hep böyle.test yaptırmak istiyorum ama korkuyorum son 9 gün dualarınızı eksik etmeyin bende sizler için dua ediyorum canlarım.