Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı ramazanlar mrs.m ...bu mübarek günlerde rabbim duaarımızı kabul eylesin..selzehcim erzağın bereketli olsun inşallah..çalışan arkadaşalrım sizler için zor oluyordur eve gel iftar hazırla falan allah kolaylık versin hepinize...bu akşamki menüm allahın izniyle tavuk mantar sote pilav ve bamya çorbası haydin afiyet olsun🙂🙂🙂
ohhh sizede afiyet olsun bakalım,benim menümde zeytinyağlı taze fasulye ,bulgur pilavı,kayısı hoşafı,şeker pare🙂 tabi daha yapmadım bunları kısmetse yapcam🙂

merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar allah cümlesiyle beraber bizlerede kolaylık versin.kıslar ya valla ben hamileyim galiba göğüslerime artık dokunamıyorum çok şiştiler ve yeşil yeşil damarlar oluştu akıntım azda olsa oluyo normalde olmasdı.eşim bile fark etti ya gece uyuyamadım biyere deyiyo sızlıyo uykudan kalkıyorum bi yardımmmmmmmmmmm.

canım ecem den haber bekliyoruz birde vahidem test yaptı ama negatif çıkmış sonra bir daha haber alamadık,selzehle bende bekleyişteyiz bakalım🙂

yaaa vahideme üzüldüm :🙁

bu mübarek günde önce sizden hayırlı haberler alalım sonra sırasıyla bizlerden inşallahhhh
ateşim yükselip sabitlendi gibi 3-4 gündür 36.7 gösteriyor ama bakalım umutlanmıyorum.

kızlar ben oruç tutmak istiyorum ama tutturmuyo eşim,sizce bı sakıncası varmı,doktor sadece kilo kaybettiğimi ve tansıyonumun yüksek oldugunu söyledi,oruc tutmamda bı sakınca olurmu,ben tutmak ıstıyorum yaaaaaa

merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar allah cümlesiyle beraber bizlerede kolaylık versin.kıslar ya valla ben hamileyim galiba göğüslerime artık dokunamıyorum çok şiştiler ve yeşil yeşil damarlar oluştu akıntım azda olsa oluyo normalde olmasdı.eşim bile fark etti ya gece uyuyamadım biyere deyiyo sızlıyo uykudan kalkıyorum bi yardımmmmmmmmmmm.
belirtilerin hamileliği gösteriyo canım inşaallah hamilesindir

aaaaa inşallah hamilesindir, belirtin öyle gösteriyor ama kısmet yine de.

hayırlı ramazanlar mrs.m ...bu mübarek günlerde rabbim duaarımızı kabul eylesin..selzehcim erzağın bereketli olsun inşallah..çalışan arkadaşalrım sizler için zor oluyordur eve gel iftar hazırla falan allah kolaylık versin hepinize...bu akşamki menüm allahın izniyle tavuk mantar sote pilav ve bamya çorbası haydin afiyet olsun🙂🙂🙂

sagol canım menünde pek güzelmıs hadı afıyet olsun simdiden

Geri