Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

psikolojik travma yaşıyorsun, şu anda düşündüğün ve aldığın her karar aslında senin değil. psikoloğa gitmeni tavsiye ederim. birde yüksek tansiyonu olup doğum yapan bir çok kadın var, annen için gerçekten üzüldüm ama herkeste bu hastalık aynı olamaz. Bir de şu açıdan bak, bizler annelerimize göre daha teknolojik bir dünyada yaşıyoruz, tıp-bilim daha da ilerledi. bu yüzden allah göstermesin ama kansere bile çareler üretildi. lütfen rahatla...

canım benım rahat olmaya çalış bunaltma kendını bu kadar ınsallah sorun olmucak canımya bak bebiş var karnında yapma böyle onuda etkılersın sonra tatlımya

ıyılık canım senden naber canım zaten kılo kaybedıyosun oruç tutma bence bebgını düşün öncelıkle daha sonra tutarsın
nıye kılo kaybedıyorum anlamıyorum canım yaaa bebekte bı okadar saglıklı ve gelişimi cok guzel dıyo doktor,cok hareketli ve gelişimi cook güzel dedı doktor,Alllahtan bebekte bı problem yok,3 kılo verdım 3 ayda canım,ve ben 4 ayımdayım hiç kılo almadım

canım benım rahat olmaya çalış bunaltma kendını bu kadar ınsallah sorun olmucak canımya bak bebiş var karnında yapma böyle onuda etkılersın sonra tatlımya
ne bıleyim canım yaaaa,doktor cok riskli suan ki tansiyonun dedı ve cok erken senın ıcın dedı,ve irsi bizde annem gibi olmaktan cok korkuyorum kendimi hiç dinlemıyorum fakat normal değilim onu bılıyorum canım bebek cok sağlıklı fakat ben ıyı degılım ,kafamı kaldıramıyorum yataktan,yemek yıyemıyorum,canım hıc bısey ıstemıyo,anlamıyorum bana ne oluyooooooo🙁

canım ama sen ne kadar kötüyü düşünürsen okadar kötüsü olur lütfen kendini motive et allaha dua et en kolay çıkış yolunu böle bulursun şu mübarek günlerde.senin piskolojin bozuk değil buna inan tamammı rabbim senide bebişinide korusun sürekli oturmak istiyosan otur ölemekten falanda bahsetme hayırlı uzun ömürler versin bebişinizle tamammı bitanem bizi üzme

öyle evet canım doğrusun sağol içimi rahatlattın🙂suan herseyın bı caresı varrrr,evet benım piskoloğa gitmem lazım aslında normal ve saglıklı kararlar alamıyorum sankı benı boğuyolar,ve devamlı kabuslar görüyorum gece yaaaa

oh eyşan ohh sulandırdın ağzımı bak şimdi 🙁(((ağlamak istiyorum aslında acıkmadım ama ağzımda değişik bi taat var bide biraz da susadımmm okadar

ya tamam tansıyon çok rısklı ama önlemı var bunun takma kafana hersey yoluna gırer ben ınanıyorum düzelecek hersey ama sen kendını yıpratma böyle bebegide çok etkılıyorsun olmaz ama canım

canım devamlı dua edıyorum zaten düzelirim işalllah ,doktorum bi an cok moralımı bozdu,insan motive eder biraz,hemen cokkkkk kötüüüüüü diye yüzüme karsı piskilojımı bozuuuu salak kadın,bide o kadar araştırdım en ıyısını buldum gıdıyorum kontrole kadın normal değil