Aman iyiki yok beee boşver aklın onda oluyor yapsam mı yapmasam mı arada gidip geliyoo insan.En iyisi 23 ünde yap tam regl gününde.En net sonucu o zaman alırsın.Hayırlısı bakalım...Haberlerini bekleyeceğiz...
Sanırım aynı gün bizim elacım...İnş. hayırlı ve güzl haberler veririz...Bilmiyorum da işte benim göğüsler şişti 10 gün öncesinden üzerine yatamıyorum.Başka da bişey yok zaten.Ama insan ümit ediyoo işte yaaaa🙂🙂
ya cnm benimde inan on gün günden fazladır şiş ve ağrıyodu üstünde damarlarım harita gibi ama sanki yavaş yavaş geçiyo acısıda şişliğide ondan canım sıkıldı bugun bide ben kimyasal gebelik yaşadım yine aynısı olmuştu ama ecemin belirtisini okuyunca biraz içim açıldı önce şişti sonra gitti yazmışya belkide benimde öledir cnm ya bilmiyorum beklicez artık ne yapalımm
canım yaparsan bile sabah ilk idrarla yap çıkmıyor sonra ben evde iki gün geçince yapmıştım vardı ikinci çizgi beş gün geçince sağlık ocağına gittim kayıt yaptırayım diye orda yapılıdı saat 10 da çıkmadı çok silik dediler üzülme diye söylüyorum ben caım vahidemde dün akşam yaptı yok diye üzüldü akşam çıkmıyor gebelik çok ilerleyince çıkar akşam
Hayırlısı inş. Elacım ben de zaten Ecemi okuyunca birraz ümitlendim.Bebişlerimiz gelmiştir inş. Biraz daha sabredelim bakalım 28 ine bişey kalmadı.Bak arada gir foruma belirti falan olursa tmm mı canım haberleşelim...
İi geceler canım ben çıkıyorum artık.Hiç uyumadan sahur yapacağım böyle giderse....Hadi hepinize hayırlı sahurlar🙂🙂
Çok öptüm sizi melekler
Hayırlısı inş. Elacım ben de zaten Ecemi okuyunca birraz ümitlendim.Bebişlerimiz gelmiştir inş. Biraz daha sabredelim bakalım 28 ine bişey kalmadı.Bak arada gir foruma belirti falan olursa tmm mı canım haberleşelim...
İi geceler canım ben çıkıyorum artık.Hiç uyumadan sahur yapacağım böyle giderse....Hadi hepinize hayırlı sahurlar🙂🙂
Çok öptüm sizi melekler
ptesi salı gideceğim bakalım ama bir rahatsızlığım yok dış gebelikte kanama oluyormuş ağrı oluyormuş diye okudum hiçbiir şikayetim yok canım çok rahat şimdilik hamilelğim şükür halsizlik oluyor sadece ilk hamilelğim rahattı benim bulantım faaln olmuyor ,sana bişey soracaktım ikinci gebelikte karın dahamı çabuk büyüyor sen tecrübelisin şindiden belirgileşti benimki ramazan orucumuda tutacağım canım rhatsızlığım falaan olmazsa şimdilikte yok
Az önce yazdım çıkmamış bilgisayarda problem var herhalde, Benim ikinci gebeliğimde daha önceden belirginleşmişti karnım sezeryanında etkisi varmı bilemiyorum ama geçen bi sitede dolaşırken ikinci gebelikler dahabelirginleşir diyodu bağlar daha çabuk gevşiyormuş....Benim karnım vardı zaten bu gebeliğimde 5 aylık gibi duruyor teyzem çocuk dru şimdiden karnın böyle ilerede nolcak diyor.