Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

keşke evde yedek bitane testim olsaydı hemen yapardım ama yaparsam haber veririm canım

canım yaparsan bile sabah ilk idrarla yap çıkmıyor sonra ben evde iki gün geçince yapmıştım vardı ikinci çizgi beş gün geçince sağlık ocağına gittim kayıt yaptırayım diye orda yapılıdı saat 10 da çıkmadı çok silik dediler üzülme diye söylüyorum ben caım vahidemde dün akşam yaptı yok diye üzüldü akşam çıkmıyor gebelik çok ilerleyince çıkar akşam

Hayırlısı inş. Elacım ben de zaten Ecemi okuyunca birraz ümitlendim.Bebişlerimiz gelmiştir inş. Biraz daha sabredelim bakalım 28 ine bişey kalmadı.Bak arada gir foruma belirti falan olursa tmm mı canım haberleşelim...
İi geceler canım ben çıkıyorum artık.Hiç uyumadan sahur yapacağım böyle giderse....Hadi hepinize hayırlı sahurlar🙂🙂
Çok öptüm sizi melekler

tamam cnm yazarım öptüm iyi geceler sanada...

Az önce yazdım çıkmamış bilgisayarda problem var herhalde, Benim ikinci gebeliğimde daha önceden belirginleşmişti karnım sezeryanında etkisi varmı bilemiyorum ama geçen bi sitede dolaşırken ikinci gebelikler dahabelirginleşir diyodu bağlar daha çabuk gevşiyormuş....Benim karnım vardı zaten bu gebeliğimde 5 aylık gibi duruyor teyzem çocuk dru şimdiden karnın böyle ilerede nolcak diyor.