Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba, pek çok kişi gitmiş, ee haliyle geç oldu tabi. nasılsınız? smart ne var ne yok?

İyilik fıstık ne olsun işte!Ara ara girip girip çıkıyorum hiç birinizle denk gelemedim sanıyordum ama herhalde ben çıkar Kışgüneşi ve sen online olmuşsunuz.
Haliyle karşılaşamadık 😛uf:

yinede fazla kaptırmak istemiyosun dimi ben öyleyim canım benim göğüslerde bişey yok ama ucları 2-3 gündür acı hissediyorum bide kasıklarım sağlı sollu paslaşarak ağrıyorla böyle batma tarzında ama rahatsız ediçi diiller benim aklım karıştıran bu ucların ağrıması 🙂 ilk kez bu ay böyle oldu içime kurt düştü 🙂 ama yinede kendimi fazla kaptırmış diilim inşallah canım bu ay hayırlı haberi beraber veririz

Duygum neden olmasın yaaa;inşallah öyledir.Moralini yüksek tut. :deli:

kızlar bi rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim yanımda oturan bi erkek çocuğunun paraya ihtiyacı varmış arkamda birinden para istiyor o kişi vermeyice yanımdaki adam biraz para verdi sonra bende dayanamayıp elimdeki birsürü bozuk parayı çocuğa verdim çok sevindi ama bozuk paralardan sadece bitanesini geri aldım ondan ne anlama geliyor acaba

Vahidem slm nasılsın Yoncax gelince yorumlar rüyanı çok güzel yorumluyor o.herkes yuyor sanırım bende sabaha kadar uyumadım birazdan devam ederim.

Geri