evet bugün benim günümdün akşam adet olacağımı düşündüğüm dehşet ağrılar,sancılar,batmalar yaşadım,ama bugün sanki dün akşamki ağrıları yaşayan ben değilim🙂adet olmadım daha ilginç!!!yanlız tesadüfmüdür yoksa gerçekten bir ilgisi varmıdır gece sahura kalktığımda mide bulantısı çektim,bakalım sonucunu görcez🙂
günaydın herkeze bişey sorucam benim 4,5 yaşında kızım var 3 yıl oldu kızımı emzirmeyi bırakalı ama hala göğsümden süt geliyor ploraktin testini yaptırdım normal çıktı ama 2 aydırda bir melek daha düşünüyorum ama olmuyor.offfffffff
evet bugün benim günümdün akşam adet olacağımı düşündüğüm dehşet ağrılar,sancılar,batmalar yaşadım,ama bugün sanki dün akşamki ağrıları yaşayan ben değilim🙂adet olmadım daha ilginç!!!yanlız tesadüfmüdür yoksa gerçekten bir ilgisi varmıdır gece sahura kalktığımda mide bulantısı çektim,bakalım sonucunu görcez🙂
salı demiştim ama ne bileyim bugün bir geçsin bakalım bellide olmaz,yarın sabahta olabilir,pazartesi sabahıda karar veremedim daha,önemli olan bugünün geçmesi
evet bugün benim günümdün akşam adet olacağımı düşündüğüm dehşet ağrılar,sancılar,batmalar yaşadım,ama bugün sanki dün akşamki ağrıları yaşayan ben değilim🙂adet olmadım daha ilginç!!!yanlız tesadüfmüdür yoksa gerçekten bir ilgisi varmıdır gece sahura kalktığımda mide bulantısı çektim,bakalım sonucunu görcez🙂[/QUOTE
hamilelik ihtimalin yüksek demek ki.test yapsana canım.:loco: