yoncax
Hamiş Melek
inşallah tatlım ya,bugün bir geçse...ayyy canım çok sevindim olmadığına bulantı olmasıda bir gelişme ama işallah hamilesindir
inşallah tatlım ya,bugün bir geçse...ayyy canım çok sevindim olmadığına bulantı olmasıda bir gelişme ama işallah hamilesindir
pek düzenli sayılmaz şu konuda düzenli hep öne atar 2 gün 3 gün denemeye başladıktan beri 5 gün öne atıyor o yüzden biraz daha beklicem test içininşallah gelmez canım yaa..ama senin günün geçmiş 20-21 miş düzensizmiydi ki senin reglin
inşallah ya 2 ay önce spiral vardı onu çıkardım 2 aydırda deniyoruz olmuyor buayın 19 dada oldum adet inşallah bidahaki ay bayram hediyemiz olur.sende bekliyorsun allahım inşallah verir sana bu aygünaydın canım süt konusunda hiçbi fikrim yok umarım en kısa zamanda dileğine kavuşursun![]()
daha günüm geçmedi tatlım ,bugün beklicem işte , en fazla 2 gün beklerim bakalımevet bugün benim günümdün akşam adet olacağımı düşündüğüm dehşet ağrılar,sancılar,batmalar yaşadım,ama bugün sanki dün akşamki ağrıları yaşayan ben değilim🙂adet olmadım daha ilginç!!!yanlız tesadüfmüdür yoksa gerçekten bir ilgisi varmıdır gece sahura kalktığımda mide bulantısı çektim,bakalım sonucunu görcez🙂[/QUOTE
hamilelik ihtimalin yüksek demek ki.test yapsana canım.:loco:
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsininşallah ya 2 ay önce spiral vardı onu çıkardım 2 aydırda deniyoruz olmuyor buayın 19 dada oldum adet inşallah bidahaki ay bayram hediyemiz olur.sende bekliyorsun allahım inşallah verir sana bu ay
hadi bakalım beklicez o zaman hep birliktesalı demiştim ama ne bileyim bugün bir geçsin bakalım bellide olmaz,yarın sabahta olabilir,pazartesi sabahıda karar veremedim daha,önemli olan bugünün geçmesi