inşallah ya 2 ay önce spiral vardı onu çıkardım 2 aydırda deniyoruz olmuyor buayın 19 dada oldum adet inşallah bidahaki ay bayram hediyemiz olur.sende bekliyorsun allahım inşallah verir sana bu ay
evet bugün benim günümdün akşam adet olacağımı düşündüğüm dehşet ağrılar,sancılar,batmalar yaşadım,ama bugün sanki dün akşamki ağrıları yaşayan ben değilim🙂adet olmadım daha ilginç!!!yanlız tesadüfmüdür yoksa gerçekten bir ilgisi varmıdır gece sahura kalktığımda mide bulantısı çektim,bakalım sonucunu görcez🙂[/QUOTE
hamilelik ihtimalin yüksek demek ki.test yapsana canım.:loco:
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) vahide-m.....................20 21 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos nurci...........................23 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos miray..........................29 Ağustos hestia..........................28-30 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül cansı14.........................14 Eylül nur85............................15 Eylül eboş.............................?????? niisam ...........................19 Eylül HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ; BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
inşallah ya 2 ay önce spiral vardı onu çıkardım 2 aydırda deniyoruz olmuyor buayın 19 dada oldum adet inşallah bidahaki ay bayram hediyemiz olur.sende bekliyorsun allahım inşallah verir sana bu ay
kızlarr günaydın nasılsınız?yoncecım adet olmamışsın hadi hayırlısı çok sevindim ya bence pazartesi yap cnm idrar testini sen ne zamn düşünüyosun çatlatma bizi ammmaaa
salı demiştim ama ne bileyim bugün bir geçsin bakalım bellide olmaz,yarın sabahta olabilir,pazartesi sabahıda karar veremedim daha,önemli olan bugünün geçmesi