kızlarr günaydın nasılsınız?yoncecım adet olmamışsın hadi hayırlısı çok sevindim ya bence pazartesi yap cnm idrar testini sen ne zamn düşünüyosun çatlatma bizi ammmaaa
ayyy canım çok sevindim olmadığına bulantı olmasıda bir gelişme ama işallah hamilesindir[/QUOT
tebrik ederim (biraz geç oldu ama) inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde götürebilirsin hamileliğini.bide bişey sorabilirmiyim canım denemelerinizin kaçıncı ayında kavuşabildin meleğine
seninlemi konuşmuştum yoncacım inan unuttum ama cnm ben geçirdiğim gebelikte inan her wc ye gitmemde kesin geldi diyodum okadar ağrıyoduki kasıklarım en son eşim dayanamayıp götürdü bebiştenmiş öle düşünme yani herşey olabiliyor cnm ya bu bebk işi olunca konu en güzeli pazartersi sabahı yapman cnm iki gün geçmiş olur hemde..
aynen canım bende de aynı sorun var.bir bel ağrısı bir kasık ağrısı çok zor.bende reglimi bekliyorum eğer değilsem doktora gidecem allah korusun başka şeyler olmasında.
seninlemi konuşmuştum yoncacım inan unuttum ama cnm ben geçirdiğim gebelikte inan her wc ye gitmemde kesin geldi diyodum okadar ağrıyoduki kasıklarım en son eşim dayanamayıp götürdü bebiştenmiş öle düşünme yani herşey olabiliyor cnm ya bu bebk işi olunca konu en güzeli pazartersi sabahı yapman cnm iki gün geçmiş olur hemde..
evet canım benle konuşmuştun,inşallah öyledir tatlım ya,bakalım görcez artık bugün🙂test içinde işte bilemiyorum ama ne kadar geç yaparsam o kadar iyi olur,duruma göre bakcaz artık