İii hadi bakalım güzel haberler alıcaz senden...Habersiz bırakma bizi meraklanıyoruz sonraa...Öpüyorum seni Rabbim inş. testte çift çizgiyi görmeyi nasip etsin..ayyy inşallah kız,hakikaten hiç sekmezdi,ilk defa hayatımda test aldık az önce ama acele davranıp negatifi görmek istemiyorum yaa,karar veremedim işte ya yarın yapcam sabah,yada pazartesi sabahı🙂şimdi prospektüsü bir hatim edecem🙂
yok kız sırf merak etmeyin diye habire çarşıdan gelip size haber veriyorum🙂inşallah hayırlısını verir Allahım🙂İii hadi bakalım güzel haberler alıcaz senden...Habersiz bırakma bizi meraklanıyoruz sonraa...Öpüyorum seni Rabbim inş. testte çift çizgiyi görmeyi nasip etsin..
İyi geceler canım
selzeeehhh nerelerdesin sen bugün yaaa??
Selzeh hala sökülemedin bide bebek oluyormu liste kabarıcak bu ay ne güzel....Üstüne görüyon belkide.
keske öyle olsa be canım ama malesef kırmızılar göründü bugün aksam üzerı ınsallah bıdahakı aylara kısmet artık
kızlar nasılsınız?benim ağrılarım yine başladı,ha şimdi olucam ha şimdi oldum diyorum ama çok şükür yok,baya bi yürüyüş yaptık eşimle bu sefer ağrıyla birlikte ıslaklık hissettim,hemen geldik baktım,yumurtlama zamanındaki gibi akıntı var fakat asıl beklenen yok,umarım yarında böyle geçer🙂
Canımcım!Sen zaten kendini alıştırmıştın;o yüzden üzülme demek istemiyorum.Umuyorum ki üzülmemişsindir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?