Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyiz cnm sen naasılsın geçenlerde dikkatimi çekti neden listede ismin yok senin ?
sağol canım bende iyiyim seninde günlerin yaklaşmış ne güzel bana daha çok var.gerçi fazlada çalışamadık bu ay pek ümitli değilim.canım geçen ay baya üzülmüştüm listeye girmek istememiştim ama sanırım şimdi kendimi iyi hissediyorum regl olacağımı biliyorum ama yinede gireyim.oyun bozanlık yapmayayım.

günaydın herkeze bişey soracağım meleklerimiz için hergünmü birlikte olmak gerekiyor.ben dr sorduğumda 1 gün arayla demişti sperm 72 saat canlı kalabiliyormuş birde 1 gün arayla olunca sperm kalitesi yükseliyormuş.sonra nettende bazı sitelere baktım ordada aynı şeyler yazıyordu

Günaydın kızlar🙂🙂
Selzeh canım yaaa üzülmedim desem yalan olur ...Ama ne yapalım hayırlısı artık... Bebişin sana çok nazlanıyoorr...Nazlı bebek olacak o annesi🙂

günaydın herkeze bişey soracağım meleklerimiz için hergünmü birlikte olmak gerekiyor.ben dr sorduğumda 1 gün arayla demişti sperm 72 saat canlı kalabiliyormuş birde 1 gün arayla olunca sperm kalitesi yükseliyormuş.sonra nettende bazı sitelere baktım ordada aynı şeyler yazıyordu
onu bende duymuştum canım hatta kağan kocatepe haftada 3 kez yeterli diyor ama işte yumurtlama gününü kaçırmayalım diye.banada doktor gün aşırı demişti aslında yeterli tabi.

Geri