Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ınsallah bebişten canımya ama daha fazla bekleme bence yarın sabah yap ögrenelım bu kadar beklenmezkı ama yoncax bıle yarın sabah yapacak senın çoktan geçtı zamanın bızı merakta bırakıyorsun ama olmazkı benımde regl geçsın bak önümüzdekı ay bende yapmıcam bekletıcem senı böyle gör bak

Nasıl ayırt edebildin Yoncaxcım, ne gibi farklılıkları var mesela
ilk başta gaz var zannediyordum işte benim 10 gün kala başladı ağrılar ama hafif hafif var yok gibi,e bir gün gaz dedim degil 2 gün gaz dedim degıl baktım baya baya kasık ağrısı zaten 10 gün boyunca sadece yerleşme günü diye tahmin ettiğim gün ağrılar çok çok azdı onun dışında hep hafifti,ama şimdi adete 3 gün kala işte çok dehşet olmaya başladı korktum yani adet 1-2 saate gelecek diye,gerçi böyle konuşuyorum ama bellide olmaz her an gelebilir.ahhh bir hamile kalayım yazacak çooooook şeyim varr o zaman yazarım detaylıcainşallah tabiii.

vahidem bugün idrarımda kokuluydu ve şu an sol kasık ara ara sancıyor sende şu an tam olarak ne var ne yok canım.ıslaklık varmı mesela ben bakıyorum yapışkan sıvı geliyor rakı rengi🙂
idrarımda koku hissetmedim henüz ama akıntım devam ediyor benimde rakı gibi rengi ama sol kasığım dün mahvetti beni bide alışverişteydik ölüyodum sancıdan yürüyemiyodum hareket ettikçe sancı giriyodu sadece bi noktaya eşime bile bağırdım araba kullanırken çok sallama arabayı diye:mad2: sallandıkça acı veriyodu senin nasıl ağrın bi noktadamı yoksa komple sancımı haa bide şu var daha önceki günlerde kasığım komple ağrıyodu regl gibi ama şimdi sadece batmalar oluyo sende?

ya öyle deme canım ya şimdi testte negatif görsem yine üzülcem bekle ki adet gelsin - en azından adetim gelirse tamam derim olmadı bide benim hani size benim dakiktir şaşmaz tarihimde diyemiyorum herşey olabilir o yüzden beklicem 20-21 tahmini tarihimdi benim

canım benim önce benim adet olacakmışım gibi iki taraf şiddetli başlıyor sonra ağrı sadece solkasığa yöneliyor orada uzun bir süre kalıp ara ara sancı ara ara batma şeklinde oluyor,sonra sağa geçiyor ama orda çok durmuyor.ben batmaları özellikle o hani yazmıştım ya size 1-2 saate adet olabilirim dediğim gece inanılmaz tek noktaya 10 vuruş şeklinde batma yaşadım baya da acı veriyor yani,şu anki sancı şeklinde sanki,pek zararı yok.bide iş güç yaparken daha da arttığını hissettim

bende bende bi kesinleşsin o zaman dikkat ettiğim ama psikolojikte olabilir dediğim bütün ayrıntıları yazıcam

İşte benimde 10 gün kala falan oldu 4-5 gündür var adetime de 5-6 gün var, Allahım Allahım galiba bu sefer oldu kızlar yaaaaaaaaa

bendede öyle hareket ettikçe sancı vuruyor

ama canım zaten günün yeterınce geçtı senın yanı varsa çıkar artık sabahkı ıdrarınla yaparsın bu sefer çıkar yanı gebelık varsa o yuzden bu kadar takma kafana ama sen bılırsın yınede ama bende bekletıcem sızı böyle bak görün