Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hoşgeldin çok sevindim hala adet olmadığına.artık yarına kadar çatlarım meraktan.bu arada bende test almnıştım daha önce alırken bana eczacı bu test hassas test adet günü gösteriyor gecikmesine gerek kalmadan demişt oda 5 tl di.senin aldığındamı ondan acaba.
canım bende çatlıcam meraktan ama ne yapayım,erken davranmak istemedim.özeline marka ismini yazdım canım o mu acaba senin kide?

Bugün 23.günüm ve ateşim yükselerek devam ediyor, reglime daha aşağı yukarı 6 gün var, hamile kalan arkadaşlar 5-6 gün kala yaşadığıız belirtileri paylaşırsanız çok sevinirim....

Demiştim bende Niisam gibi ama hamile kalanlar bir daha girmiyor galiba pek göremiyorum hamile kaldıktan sonra arkadaşları burda ?..

4 gündür karnımda bir ağırlık var sanki ağırlıklar aztılar aşağıya doğru çekiyorlar, ara ara yumurtalıklarımdada ağrılarhissediyorum 2 gündür biraz daha azaldı, bel ağrım da var, göğüslerimin yan taraflarında elleyince acıma hissediyorum...

Ne dersiniz kızlar belirti mi bunlar sizce... ?
lalezar canım bebişin ağırlığıdır inşallah.hadi hayırlsıya diyelim canım.

Bugün 23.günüm ve ateşim yükselerek devam ediyor, reglime daha aşağı yukarı 6 gün var, hamile kalan arkadaşlar 5-6 gün kala yaşadığıız belirtileri paylaşırsanız çok sevinirim....

Demiştim bende Niisam gibi ama hamile kalanlar bir daha girmiyor galiba pek göremiyorum hamile kaldıktan sonra arkadaşları burda ?..

4 gündür karnımda bir ağırlık var sanki ağırlıklar aztılar aşağıya doğru çekiyorlar, ara ara yumurtalıklarımdada ağrılarhissediyorum 2 gündür biraz daha azaldı, bel ağrım da var, göğüslerimin yan taraflarında elleyince acıma hissediyorum...

canım hamilelik belirtileri gibi ama hayırlısı bakalım inşallah öyledir:deli:

belirtiler benziyo gibi canım inşallah vardır buna hamile kalan arkadaşlarımız cevap verse süper olur

Geri