Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sen nasılsın yaaa senden de ümitliyiz anlat bakalım ne var ne yok?
canım ne olsun belirtiler tama gaz devam ediyo kasık ağrıları 3 gündür gaz problemi yaşıyorum üşüme ve dün gece sahurda zor yemek yedim böyle öğleyerek en son saç sigara ve su içerken bulantı geldi ve bişeyler çıkardım şimdi merakım iki kat arttı dediğim gibi nöbetci ezcane bulursam test yapıcam

Ayyy canım benim sen çok stres yapmışsın Rahatla önce biraz bi de ne kadar erken yaptırmışsın testi daha çok var senin adete...Sakin ol biraz bak hiçbişey belli değil bence daha çünkü daha 1 hafta var ve diyosun ki daha önce de böyle olmuştu...Sabırlı ol güzelim Eğer gelecekse meleğin sen böyle sıkıntı yapıyorsan bile gelmez nazlanır annesi sana....
Sen ii o ki o da çabucak gelsin tatlım🙂🙂

Üzülme belki erken yaptırmışsındır benim üçüncü kantestinde çıktı daha sonrada drlar istedi değerlerin yükselişini takip etmek için maddi olarak sarsıyo insanı bende senin gibi meraktan benimkisi fazla merak oldu tabii ama ilaçta kullanmam gerekiyordu bir sürü idrar testide dahil test yaptım.Bence günün birgün geçince en doğrusu ama bekliyemiyo insan😛uf:

bence çok erken canım eylülüln birine daha var tabi.peki sonuçdaki değerler kaç çıktı?göğüslerinin şişmesi ne zamandan beri var?

yap canım ama acaba sabah ilk idrarınla yapsan daha iyi sonuç vermezmi?yani yanlış anlama senin için diyorum silik çıkarsa diye canım.
canım idrar testleri genelde sabah yapılır çünkü idrar kaç saat tutuluyor vücutta gün ortası yaptığımızdada idrarımızı en az 3-4 saat tutup öyle test yapmamızı öneriyolar hani gün içinde su meşrubat vs içiyoruz ya bu idrardaki değerleri değiştirceğinden 3-4 saat tumamaız gerekiyo ama ben niyetliyim nasıl olsa bişey yiyip içmiyorum eğer varsa kesin çıkar die düşünüyorum biraz yazım allak bullak oldu ama kusura bakmayım uyku sersemiyim

Duyguma cesaret geldi çok şükür ha şöyle ya çatlatırsınız adamı siz sözüm meclisten dışarı tabii.Şu liste bi kabarsın bakalım vay vay vay bizde sevinelim yahu buralar şenlensin artık yeni adaylar bekliyoruz duyduk duymadık demeyin.....

saol bitanem ya gerçekten iyi geldi.erken yaptırmışsın diye içindenmi söledin yoksa gerçekten motive amaçlımı.allahım ne olur yolla meleklerimizi sana yalvarıyorum şu mübarek günlerde cümlesiyle beraber bizide sevindir.AMİNNNN

canım eylül 1 e daha çok var aslında keşke acele etmeseydin daha yerleşmemiştir belki,üzme kendini ve bence adet günü geçince bir daha yaptır tatlım