canım ne olsun belirtiler tama gaz devam ediyo kasık ağrıları 3 gündür gaz problemi yaşıyorum üşüme ve dün gece sahurda zor yemek yedim böyle öğleyerek en son saç sigara ve su içerken bulantı geldi ve bişeyler çıkardım şimdi merakım iki kat arttı dediğim gibi nöbetci ezcane bulursam test yapıcam
ağustos 1de adet oldum şimdi yine 1de bekliyorum ya göğüslerim kafam kadar oldu şişti sızlıyo yeşil damarlar var sertlik var ve arada belim ve karnım ağrıyo eşimde diyoki erken yaptırdık diyo kaybettiğimiz bebeğimizde bu tarihlerdi çıkmamıştı testte ya beni motive edin arkadaşlar yoksa patlicam
Ayyy canım benim sen çok stres yapmışsın Rahatla önce biraz bi de ne kadar erken yaptırmışsın testi daha çok var senin adete...Sakin ol biraz bak hiçbişey belli değil bence daha çünkü daha 1 hafta var ve diyosun ki daha önce de böyle olmuştu...Sabırlı ol güzelim Eğer gelecekse meleğin sen böyle sıkıntı yapıyorsan bile gelmez nazlanır annesi sana....
Sen ii o ki o da çabucak gelsin tatlım🙂🙂
şimdi yap güzelim eğer niyetliysen tabi sonuç değişmez ben eğer evden çıkabilirsem açık eczane bulup test alıcam bügün ve hemen yapıcam yaparsam yazarım sizlere
ağustos 1de adet oldum şimdi yine 1de bekliyorum ya göğüslerim kafam kadar oldu şişti sızlıyo yeşil damarlar var sertlik var ve arada belim ve karnım ağrıyo eşimde diyoki erken yaptırdık diyo kaybettiğimiz bebeğimizde bu tarihlerdi çıkmamıştı testte ya beni motive edin arkadaşlar yoksa patlicam
Üzülme belki erken yaptırmışsındır benim üçüncü kantestinde çıktı daha sonrada drlar istedi değerlerin yükselişini takip etmek için maddi olarak sarsıyo insanı bende senin gibi meraktan benimkisi fazla merak oldu tabii ama ilaçta kullanmam gerekiyordu bir sürü idrar testide dahil test yaptım.Bence günün birgün geçince en doğrusu ama bekliyemiyo insan😛uf:
Mrb kızlarr,
Bak sen yok musun sen Yoncax sabahtan merak ettim seni ne yaptı acaba diye test yaptı mı diye...Ama hala gelmemiş reglin valla hadi bakalım yaaa çok ümitlendim şimdi hamilesin galiba sen canım yaaa...Bence yavaştan sevinebiliriz
canım idrar testleri genelde sabah yapılır çünkü idrar kaç saat tutuluyor vücutta gün ortası yaptığımızdada idrarımızı en az 3-4 saat tutup öyle test yapmamızı öneriyolar hani gün içinde su meşrubat vs içiyoruz ya bu idrardaki değerleri değiştirceğinden 3-4 saat tumamaız gerekiyo ama ben niyetliyim nasıl olsa bişey yiyip içmiyorum eğer varsa kesin çıkar die düşünüyorum biraz yazım allak bullak oldu ama kusura bakmayım uyku sersemiyim
Duyguma cesaret geldi çok şükür ha şöyle ya çatlatırsınız adamı siz sözüm meclisten dışarı tabii.Şu liste bi kabarsın bakalım vay vay vay bizde sevinelim yahu buralar şenlensin artık yeni adaylar bekliyoruz duyduk duymadık demeyin.....
Ayyy canım benim sen çok stres yapmışsın Rahatla önce biraz bi de ne kadar erken yaptırmışsın testi daha çok var senin adete...Sakin ol biraz bak hiçbişey belli değil bence daha çünkü daha 1 hafta var ve diyosun ki daha önce de böyle olmuştu...Sabırlı ol güzelim Eğer gelecekse meleğin sen böyle sıkıntı yapıyorsan bile gelmez nazlanır annesi sana....
Sen ii o ki o da çabucak gelsin tatlım🙂🙂
saol bitanem ya gerçekten iyi geldi.erken yaptırmışsın diye içindenmi söledin yoksa gerçekten motive amaçlımı.allahım ne olur yolla meleklerimizi sana yalvarıyorum şu mübarek günlerde cümlesiyle beraber bizide sevindir.AMİNNNN