Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım ne olsun belirtiler tama gaz devam ediyo kasık ağrıları 3 gündür gaz problemi yaşıyorum üşüme ve dün gece sahurda zor yemek yedim böyle öğleyerek en son saç sigara ve su içerken bulantı geldi ve bişeyler çıkardım şimdi merakım iki kat arttı dediğim gibi nöbetci ezcane bulursam test yapıcam
canım belirtilerimiz aynı kesinlikte eczane bul mutlaka hemen yap tatlım yaa,ayyyy sende hamilesin yaaaaaama gerçi sabah mı yapsan daha iyi olur acaba?
Duyguma cesaret geldi çok şükür ha şöyle ya çatlatırsınız adamı siz sözüm meclisten dışarı tabii.Şu liste bi kabarsın bakalım vay vay vay bizde sevinelim yahu buralar şenlensin artık yeni adaylar bekliyoruz duyduk duymadık demeyin.....
Ayyy keşke Sergülcüm keşke bakalım benim de az kaldı 4 gün var heyecanlı beklemedeyim...Diyorum kızlara hadi yapın testleri güzel haberler verin diye ama nazlanıyorlar...Onlar bebiş haberlerini versinler biz de arkadan devam edelim ama de mi
saol bitanem ya gerçekten iyi geldi.erken yaptırmışsın diye içindenmi söledin yoksa gerçekten motive amaçlımı.allahım ne olur yolla meleklerimizi sana yalvarıyorum şu mübarek günlerde cümlesiyle beraber bizide sevindir.AMİNNNN
Hiç olur mu tatlım gerçekten çok erken...Bak arkadaşlara günleri geçmiş olmasına rağmen netleşmeden yapmak istemiyorlar.Sen onlara göre çok çok çok acele etmişsin
Hiç sıkma canını gelsin bakalım günün o zaman değerlendiririz...
Ayyy keşke Sergülcüm keşke bakalım benim de az kaldı 4 gün var heyecanlı beklemedeyim...Diyorum kızlara hadi yapın testleri güzel haberler verin diye ama nazlanıyorlar...Onlar bebiş haberlerini versinler biz de arkadan devam edelim ama de mi
Yani sende nazlanma karışmam beklemesi gerçekten geriyo ,insanı günü geçenler neyi bekliyorlar anlamıyorum.....Bizi çatlatmak için ellerinden geleni yapıyor bunlar anam.:loco:
canım idrar testleri genelde sabah yapılır çünkü idrar kaç saat tutuluyor vücutta gün ortası yaptığımızdada idrarımızı en az 3-4 saat tutup öyle test yapmamızı öneriyolar hani gün içinde su meşrubat vs içiyoruz ya bu idrardaki değerleri değiştirceğinden 3-4 saat tumamaız gerekiyo ama ben niyetliyim nasıl olsa bişey yiyip içmiyorum eğer varsa kesin çıkar die düşünüyorum biraz yazım allak bullak oldu ama kusura bakmayım uyku sersemiyim