Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım belirtilerimiz aynı kesinlikte eczane bul mutlaka hemen yap tatlım yaa,ayyyy sende hamilesin yaaaaaama gerçi sabah mı yapsan daha iyi olur acaba?
güzelim bu ayda sabah die bişey kalmadı artık gün ortası yapmak daha mantıklı geliyo sabah ezan 4,35 de okunuyo o saate kadar önüme ne gelirse içiyorum özellikle su 1,5 lt falan içiyorum karnım davul gibi şişiyo 🙂 sabah testi yanıltabilir bence bende diyorumki önmli olan su vb sıvı şeyler almıyoruzya yapsak çıkar zaten o yüzden alıp yapmayı düşünüyorum canım bişey farketmez yani

o zaman hadi canım ne zaman gideceksin testi almaya.meraklandırma bizi daha fazla

Doğru söylüyorsun aslında bunun gecesi gündüzü kalmadı...Eğer alıp yapma şansın varsa al da yap kızzz...İnş. bi güzel haber de senden alırız
Hadi bakalım hayırlısı...
Bekletme bizi ama haber ver hemen tmm mı güzelim🙂

anladım canım doğru aslında o yönden düşünmedim,ben ne olur ne olmaz belki bebiş vardır diye ilk gün tuttumda 2 gündür tatamadım ya aç bırakmayayım bebişi diye,eğer hamileysem hesaplayıcılara göre bugün organ gelişimi başlayacakmış hani ilk 3 ay önemli ya düşük açısından bende söylemesi ayıp sütler incirler biraz daha üstüne düşüyorum.Allah korusun korkarım ben bişey olur diye

o zaman hadi canım ne zaman gideceksin testi almaya.meraklandırma bizi daha fazla
bilmem daha düşünüyorum acaba eşime söylesemde berabermi alsak yada diyorum kendim gidiyim alyım eğer varsa bişey süpriz yaparım bitarafta diyorum hava çok sıcak falan ama eşime söylemeyim dimi onun belirtilerimden ve bu ayki şühemden haberi yok bide duygularım çok değişti bir anda ağrasifleşiyorum ondan eşimle biraz aram limoni ama sebep tamamen benim gecenden uykudan uyandırdım eşimi baktım tekrar yatmış başladım ağlamaya ben seni uyandırıyorumda sen kalkmıyosun die bi tuhafım kızlar normalde duygusallığı hiç sevmem kimsemin yanında ağlamam acaba adet yaklaştığındaki duygumu bunlar ama o zaman ben çok agrasif ve sınirli olurum yine karıştı yazı birbirine neyse siz anlarsınız

anladık canım,benim adete 1 hafta kala kriz şeklinde ağlama olmuştu sebebsiz normalde adete 1 gün kala olur bende anlayamamıştım adete yormuştum ama kesildi birden şimdi yok