Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yoncax canım benim yaaa çok sevindim kesin hamilesin ikinciyi gördün tatlım Allah gönlüne göre verdi bitanem Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah...

çok sevindim ya inşallah bende pozitif sonuç alırım hala regl olmadım bende:loco:

canım benım çok çalışşsanda bazen yıne olmuyor yanı bebişin olacagı varsa 1 kerede bıle oluyor ama olmayacaksa zaten bütün ay çalış yıne olmuyor kısmet yanı tatlım

canım benım çok çalışşsanda bazen yıne olmuyor yanı bebişin olacagı varsa 1 kerede bıle oluyor ama olmayacaksa zaten bütün ay çalış yıne olmuyor kısmet yanı tatlım

Ya tabiki kısmet!Ama Yoncax'da hakiketen kısmet kısmı dışında bütün enerjisini bu ay herşeyiyle bebişe verdi.
Ben inanıyorum senin de en yakın zamanda olacak.Yeterki pes etme.Esassında ikinizden aynı günlerde bu haberi alacağım diye kendimi çok inandırmıştım ama olmadı 🙁

Herhangi bir sağlık problemi eşlerden ikisinde de yoksa bir siklus boyunca hergün ya da iki günde bir ilişkiye girip hamile kalmamak pek mümkün gelmiyor bana!